Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Accident în județ. Rupt de beat, un sătmărean a intrat cu mașina în stâlp

La data de 5 ianuarie, în jurul orelor 18.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați de către un participant la traficul rutier, despre faptul că un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, pe raza localității Lazuri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a condus autoturismul implicat în eveniment, fiind vorba despre un bărbat de 43 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Procedura de testare cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.

În cauză, cercetările continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Haideti,haideti domnilor politisti ca e rand de amenzi la greu.Faceti-va datoria ca si asa suntem prea multi in trafic,faceti rarirura ca firma austriaca in padurile Romaniei.Bagati cat mai repede camere video peste tot ca bugetul mi-ului are nevoie de lovele.(fara)bmw-urile mult dorite sunt inca in stand by asa ca voi o sa iesiti unii la pensie pana ce vor ajunge.Pana atunci dati bice la amenzi.

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara Passat :))

  3. Unguru civilizat Răspunde

    Vedeti ba ca si noi huni avem bmw-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.