Ultima actualizare: azi, 16:47

Naţionale

ALERTĂ RĂPIRE COPIL. Fată de 14 ani, luată cu forța în plină noapte de patru bărbați mascați

ACTUALIZARE. Cei patru bărbați suspectați că au răpit fata de 14 ani din propria casă au fost prinși. Minora nu a fost încă găsită, iar polițiștii sunt în alertă.

Cei patru au fost prinși de un echipaj de poliție rutieră. Agenții au recunoscut mașina dată în urmărire, i-au văzut pe suspecți și i-au oprit.

Bărbații au fost încătușați și duși la Poliție. Nu au recunoscut fapta. Polițiștii nu au niciun indiciu unde ar putea fi minora. Echipajele de poliție o caută în tot județul.

Știrea inițială:

Alertă răpire copil! O fată de 14 ani din Sibiu a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați.

Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați. Părinții spun că cei patru au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină. Încă nu se știe unde a fost dusă minora. Polițiștii sunt în alertă și cer ajutorul populației ca să o găsească. Ei au un suspect, un tânăr de 23 de ani.

,,La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

*Semnalmente*: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

*La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.*

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, potrivit mesajului transmis de polițiști.

15 comentarii

  1. H&R Răspunde

    De la ora 3.30 pana la ora 3.55 ce pul@ mea au asteptat? 25 de minute.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Te-ai uitat puțin mai atent la poză? Eu zic că nu s-au înțeles la valoarea pirandei.

      • H&R Răspunde

        Dupa plete si cercei am vazut, dar nu am fost totusi 100%. E prea alba. Cred ca deja e maritata. Poate e si gravida, mai stii tu?

      • Vasile Răspunde

        Copilul avea copil,și nu era minoră, era minieră,iar bărbații erau gagii, adică puradei mai mari. Vă rugăm nu mai dezinformați populimea.. că nu e bine.

  2. Mortu Răspunde

    Eu zic ca familia baitului au platit suma familiei fetei dar familia fetei sa razgandit dar banii nu au vrut sa deie inapoi… asa is gaborii! Se vand fetele pe banda rulanta

  3. H&R Răspunde

    “La data de 09.01.2023, lucratorii de politie din cadrul Politiei orasului Talmaciu au fost sesizati idespre faptul ca la aceeasi data, in jurul orei 03.30, 4 persoane mascate cu cagule, au spart usa de acces in locuinta, din or. Talmaciu, au luat-o cu forta pe minora Carolea Luminita de 14 ani si au plecat toti cu un autoturism marca BMW, de culoare gri, intr-o directie necunoscuta.”

    sursa politiaromana punct ro

    Deci daca cu BMW au disparut e clara situatia.

  4. H&R Răspunde

    Rapirea din serai. Varianta moderna, reloaded.

    • Răpirea sabinelor Răspunde

      Sau răpirea sabinelor? Țara asta ne uimește zi după zi că ce se pot întâmpla pe la noi așa la modul foarte general. La acest capitol ne batem cu fostele colonii franceze din Africa. Și mai vrem în Scheggem? Hapoi dacă amu eram la Scheggem haulesbaules duduia asta neprihănită era deja pe undeva prin Franța dacă nu mai departe chiar! Ce îi sau o oprea?

  5. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ca să citez de la relitatea.net.
    “Rudele au sunat la 112 și spun că printre cei patru răpitori ar fi fost și un tânăr de 23 de ani pe care îl cunoșteau și ale cărui semnalmente le-au dat anchetatorilor.
    Se pare că la mijloc ar fi o neînțelegere legată de căsătorie. Părinții ar fi promis-o pe Luminița unui bărbat pe care ea nu-l iubește.
    În schimb, spun anchetatorii, tânăra ar fi îndrăgostită de tânărul de 23 de ani care noaptea trecută, ajutat de trei prieteni, ar fi răpit-o ca să o ia el de nevastă, potrivit ziare.com.
    Politiștii îi caută în Tălmaciu și împrejurimi, iar un procuror de la Parchetul Judecătoriei Sibiu coordonează cercetările.”
    Mă gândesc că în tot acest răstimp cei de la DGASPC dorm în papuci pentru că pentru ei tărășenia asta este absolut normal!?!? Ce contează că e vorba de o minoră! Important e să facem planul la puradei fără număr! Că nici mijloc de subzistență nu are mama de unde să aibă este ceva absolut nesemnificativ. Eu aș intra cu armata peste aceste comunități până învață că dacă vor să facă asta nu au decât să meargă înapoi de unde au venit (India). Punct.

    • H&R Răspunde

      ” Eu aș intra cu armata peste aceste comunități până învață că dacă vor să facă asta nu au decât să meargă înapoi de unde au venit (India).”
      Nu ar fi destul nici armata chineza crede ma. Daca tu ai ști ce este langa Bucuresti. Vai de capul nostru.

  6. H&R Răspunde

    “Cei patru bărbați suspectați că au răpit o fată de 14 ani din Sibiu, din propria casă, au fost prinși.”
    sursa digi24 punct ro

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu știu de ce o tot caută! Păi nu a reînceput de azi școala? Probabil e la ore! 😱😮🤔🤣

  7. ??? Răspunde

    Cumani imputiti sau pecengi.

    • bigbrother Răspunde

      Daaa, sigur! Cu de ăștia e prin vestul și-ți umblă la jeb! Toți îs românași! Nimic nou. Ce au învățat acasă practică în vest la perfecție. Mai fac masterul acolo.🤔😮😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.