Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Angajat al Spitalului Județean Satu Mare: „Pădure fără uscături nu există”

Un angajat al Spitalului Județean Satu Mare a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care își exprimă nemulțumirea față de generalizarea ce are loc, în această perioadă, în urma scandalului provocat de medicul impertinent de la UPU Satu Mare.

El a precizat că s-a ajuns până la jignirea asistentelor în momentul în care ies din tură după 12 ore de lucru, oamenii strigând după ele în timp ce coboară pe rampă către mașini, acolo unde sunt așteptate de soțiii și copiii lor. Totodată, își arată nemulțumirea față de faptul că toți angajații sunt făcuți criminali și nemernici, fiind băgați pe nedrept în aceeași oală din cauza unui om.

Dragi prieteni! Legat de evenimentele neplăcute, care au avut loc în ultima vreme la UPU SM, curg comentariile de ură și de calomnie la adresa noastră! Pădure fără uscături nu există! Asta știm cu toții! Că suntem mereu in vizorul scandalagiilor, am înțeles! Că înghițim rahat cât încape, am înțeles! Că nu ne pricepem la nimica, am înțeles! 60.000 fișe UPU ANUAL reflectă acest lucru.. nu? Dar a ne face criminali si nemernici pe toți, să strigați CURVE după colegele mele, care după 12 ore ies din UPU coborând pe rampă la mașini, unde sunt așteptate de copiii, soțiii lor…. Mulțumesc, mulțumim! Îi rog frumos si sincer pe toți cei care sunt in lista mea de “cunoștințe”, si au contribuit și ei cu câte un comentariu de genu la adresa tuturor angajaților UPU, să mă șteargă din lista lor ACUM, URGENT! Si de ce nu si nr meu de telefon, ca sa nu mai primesc mesaje noaptea la ora 1, la 3, sâmbătă, Crăciun,etc. daca lucrez? Dacă îs la servici? Dacă nu știu cumva cine e de gardă? Să văd pe mătușa vecinului, cu durere de gleznă de 3 săptămâni, dacă a intrat deja? Etc. Cu respect! Mulțumesc”, este mesajul bărbatului. 

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    “care au avut loc în ultima vreme la UPU SM” – adica in ultimii 30 de ani (si ceva)
    “Pădure fără uscături nu există!” – voi sunteti Pădurea Copacilor Morți din Namibia (vezi pe Google)
    “toți angajații sunt făcuți criminali și nemernici” – n-am uitat perioada covid, acum incep sa iasa la iveala la nivel mondial ce a fost de fapt. Cauta cu Google, Pfizer Project Veritas

    Si multe altele. (De ce au mers in Ungaria sa nasca cu gramada mamicile de exemplu, dar cred ca mai este la moda)

  2. 3.14 Răspunde

    Mai angajat al spitalului, sunteti (aproape) toti niste uscaturi, aici e problema! Dati-mi si voi un exemplu concret cu un medic care a dus un razboi deschis cu ala cu diploma de doctor! Veniti si voi dupa razboi ca nici voua nu v-a convenit de acel animal. Pai scarba nu stia ca voua nu va convine faptul ca isi bate joc de bolnavi, noi nu am aflat ca nu va convine, directorul habar nu avea de asa ceva rasplatindu-l cu calificative de FB. At cine stia de nemultumirile colegilor, ei doar susoteau intre ei, timpul trece si leafa vine oricum? Neavand reactie, (nu ati avut, martor fiind mark, seful vostru) sunteti partasi la crima! Sa ma contrazica institutia, poate imi scapa mie ceva. Au demisionat directorii, cineva? Am comentat iar degeaba…

  3. Paduraru' Răspunde

    Ba exista! Problema ii ca sistemul medical nu are padurar si ii plin de ciulini.

    Cand te suna unu pe luna sa ii “aranjezi” o intrare tot ti se umfla pieptuletul si te dadeai grande, acuma cand faci pe secretara pentru jumate orasu nu iti mai covine.

    Cine ti-a obisnuit prietenii prost?! Noi sau tu?! Lumea ii de vina ca tu nu poti zice nu. Buna logica!

    P.S. Incurajez astfel de declaratii, sa vada toata lumea cat de aiuriti sunteti toti.
    P.S.S Povestile cu relatii intime intre angajati casatoriti ii face pe unii sa va faca curve. Ii o conduita normala din punctul tau de vedere? Sa astepti la radiologie si sa ii auzi pe brancardieri ” Ai vazut-o pa aia noua de la …”. Foarte normal, ca pe santier.

  4. ....x Răspunde

    Corect,”pădure fără uscaturi nu exista”!Problema e ca sinteti numai uscaturi fără pădure!Va doresc tuturor celor vinovati,sa vi se întoarcă voua si neamurilor voastre de 10 ori raul făcut oamenilor aflați în suferință!Karma!

  5. Adi Răspunde

    Multa muie ca fara mita nu miscati un deget si de aveti salarii mari..

  6. Vasile Răspunde

    Dacă ajungi la un spital din Românica este că la loto dacă ai șanse trăiești dacă nu înseamnă că n-ai avut noroc.

  7. Ion ion Răspunde

    Uscaturile sa stea în pădure nu sa își plimbe scorburile prin secții de ATI ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.