Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

APEL. O sătmăreancă are nevoie urgentă de sânge. Haideți să o ajutăm!

Apel umanitar! O sătmăreancă ce a fost diagnosticată cu o afecțiune hematologică cronică care s-a agravat are acum nevoie urgentă de sânge. Donatorii sunt rugați să-i dea o mână de ajutor.

,,Apel umanitar, vă rog distribuiți! Un alt caz, o altă Urgență Majoră! Multă speranță! Doamna Kiss Elisabeta Ileana este doamna din Carei care suferă de o afecțiune hematologică cronică care s-a agravat în ultima lună și care necesită transfuzii cel puțin 10/lună. Din păcate și de această dată tot din cauza penuriei rezervelor de sânge în luna decembrie nu a primit nici jumătate din cantitatea de sânge necesară.

De aceea vă rog să ne ajutați, să vă mobilizați și să donați sânge precizând numele doamnei Kiss Elisabeta Ileana cât de urgent, indiferent de grupa de sânge. Am luat legătura cu familia și situația nu este deloc una roz. O picătură de sânge, o șansă la viață. Împreună suntem mai puternici decât fiecare în parte! Vă rog donați, mobilizați și distribuiți!”, este apelul lansat de medicul Iulian Pfau.

Puteți să donați sânge la Centrul de Transfuzii Satu Mare, de luni până vineri, între orele 8.00 și 11.00.

Dacă nu puteți dona, ajutați la răspândirea informației! Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Loop Răspunde

    ȚEAPĂ!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.