Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

ATENȚIE! Escrocii profită de cazul unei femei bolnave ca să facă bani! Mai mulți oameni au donat

Atenție, sătmăreni! Escrocii profită de cazul unei femei bolnave de cancer ca să facă bani. Mai multe persoane au donat deja, iar indivizii continuă să adune sume importante.

Escrocii au prezentat pe mai multe grupuri de Facebook, inclusiv din Satu Mare, cazul unei femei bolnave de cancer care trebuie operată de urgență în Turcia. Indivizii au pus la dispoziție conturi bancare personale pentru obținerea donațiilor.

,,Circulă pe grupurile din Satu Mare si nu numai, un nou tip de scam – o poveste furată a unei femei bolnave de cancer, pe care niște escroci si-au însușit-o si fac bani frumoși ilegal. Se lăudau ca au strâns deja 2.000 de lei”, spune persoane care a semnalat înșelătoria.

Escrocii au furat povestea unei femei care suferă de o boală incurabilă, însă au modificat-o ca să pară autentică. Indivizii au pus o altă poză și au schimbat puțin textul.

,,Cei care ați donat pentru cazul acesta, ar trebui să cereți actele și, dacă e cazul, să mergeți la poliție. La o simplă căutare pe Google poza este a unei femei din Pakistan, nicidecum o româncă bolnavă de cancer. E incredibil că se poate profita de pe urma acestei boli incurabile. Mare grijă cui donați banii. Am primit block după ce am sesizat că e scam”.


Aceasta este povestea pe care escrocii au furat-o ———> https://rb.gy/e8whhh

 

Un comentariu

  1. Pistike Răspunde

    Prost nu-i ăla care cere, prost îi cel care dă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.