Ultima actualizare: azi, 15:14

Naţionale

Descoperire terifiantă! Tată şi fiu, găsiţi morţi în casă, întinşi în pat

Doi bărbaţi din localitatea arădeană Almaş, un tată de 84 de ani şi fiul său de 57 de ani, au fost găsiţi morţi în casă, miercuri seară, cadavrele lor fiind întinse în pat, informează Agerpres.

Cei doi au fost descoperiţi de un localnic care era îngrijorat pentru că nu îi mai văzuse de patru zile. Acesta a mers la ei acasă şi i-a găsit fără suflare. Bărbatul a sunat la 112, iar primii care au ajuns la faţa locului au fost membrii unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care au constatat că cele două cadavre erau “în stare avansată de putrefacţie”.

“Cadavrele erau întinse pe pat, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului nu rezultă suspiciuni privind comiterea vreunei infracţiuni. Totuşi, cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru autopsie, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Potrivit vecinilor, cei doi bărbaţi trăiau în condiţii grele, iar în casă au fost găsite foarte multe sticle de alcool goale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.