Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Doliu în presă. A murit jurnalistul careian Ovidiu Doka

Doliu în presa din Satu Mare. Jurnalistul careian Ovidiu Doka, proprietarul site-ului Carei News, a încetat din viață.

Potrivit opiniedecarei.com, jurnalistul în vârstă de 40 de ani ar fi suferit un infarct în această dimineață, în timp ce se afla acasă.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă jurnalistul nu a răspuns la acestea.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    La 40 de ani infarct? Interesant. Vaccinul functioneaza.. Tepati-va!

    • rrr Răspunde

      Pai nu functioneaza? De minune! Spune si tu! Mai e si un fotbalist din Camerun care tot asa a uitat sa se trezeasca. La 40 de ani. Ne primenim incet-incet. 😱😥

  2. misi Răspunde

    maci Laci ce faci?

  3. Altu Răspunde

    Dar chiar nici un doctor ( unul adevărat,nu cei de pe lista Pfaizer) nu iese în fața să dea o explicație despre morțile astea neașteptate la oameni relativ tineri,care se întâmplă de 2 ani încoace. De la marea injectare și țările vestice au exces de mortalitate și nu mai pot da vina pe covid acum.

  4. Doar atât... Răspunde

    Dumnezeu sa îl ierte. Părerea mea e că era vaccinat.
    Acuma se vad roadele experimentului Covid.
    Le doresc tuturor celor care au susținut, promovat și obligat pe alții să se vaccineze ( big pharma, guvernanți din toate tarile si medici profitori) , nu moarte, ci viața cât mai lunga in pușcărie, fara posibilitate de eliberare.

    • Parerea si a amea Răspunde

      Parerea ta e si a mea, adica el cu gura lui a zis ca se vaxineaza si s-a. Schema comoleta si a zis ca mai traia 3 ani, carw de fapt au fost 2 si un pic, deci parea ta e si a mea, adica jist adevarat.

  5. Paranoie e maree Răspunde

    Tatal meu, sanatos, a facut infarct la 33 de ani. Pe vremea aia nici primu sars covid n-a fost. Din pacate, cateodata poti sa fii sportiv, sa mananci sanatos si tot iti suna ceasu subit. Mai lasati paranoia acasa, ca de cand cu covidu si vaccinurile toti care mor ii ba din cauza covidului ba din cauza vaccinului

    • tip top Răspunde

      Total de acord cu tine nu vaccinul este problema dar fara legatura cu cazul tatalui tau in ultimii ani se consuma la greu droguri mai usoare mai grele nu este nici o petrecere fara stimulente societatea inchide ochii si ne vom trezi tarziu

  6. Doar atat... Răspunde

    Mai “paranoie” dar cum explici decesul fetitei de 15 ani dupa un dublu infarct. Uita-te pe statistici si vezi ca oameni asa de tineri (<18) nu fac infarct decat daca au o boala preexistenta. Nu exista asa cazuri. Doar de cand cu vaccinul, a crescut mortalitatea in randul tinerilor sanatosi.

    • ... Răspunde

      Și brusc a crescut, nu doar cu niște procente. Plus și mortalitatea maternă a explodat la 60% în 2022 față de 2021. Aici se vede incompetența cu adevărat. Și în faptul că în anul 2021 bugetul pensiilor a încheiat pe plus prima dată după mulți ani pentru că zeci de mii de pensionari beneficiari au decedat. Dar ca să vezi nu erau bani pentru mărirea pensiilor celor încă în viață!!! Bătaie de joc. Asta sunt cifre oficiale. Dacă careva zice că e paranoia atunci nu are decât să spună asta la furnizorul datelor, adică guvernul României, INS și WHO. Liniștit puteți să vă culcați pe ureche și să sperați că așa ceva cu voi, cei cuminți nu e va întâmpla. Măcar veți lua adio cu sufletul împăcat. Deja nu mai putem vorbi de tarele sistemului că e putregai în toată regula.
      La toți le doresc sănătate și să nu aibă nevoie de binefacerile sistemului nostru sanitar.
      Dacă eu recent luat la UPU cu salvarea (anul acesta prima dată iar anul trecut de 4 ori am fost), bolnav cronic cu o poveste cât pentru un roman nu eram caz de urgență și am așteptat o oră să mă vadă cineva vă cam dați seama cam cum a fost în cazul fetiței. Că deh e tânără și rezistă. În ora aia s-au produs hârtii și formulare cât pentru trei dosare groase rău. Ți se face greață la câtă hârțogăraie se cere. Hârtia să fie în ordine, pacientul să rabde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.