Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. “Casa iubirii”. Un sătmărean a câştigat 75.000 de lei la o emisiune

“Casa iubirii”. Un sătmărean a câştigat 75.000 de lei la o emisiune de tip reality show a postului de televiziune Kanal D. Este vorba despre Sorin Rus.

“După aproape 300 de zile în care și-au demonstrat dragostea, Sorin și Larisa au primit marele premiu, în prezența colegilor de competiție. Sorin a mărturist că își va ajuta familia, o parte din premiu urmând să o doneze către o cauza nobilă. De cealaltă parte, Larisa a spus că își dorește ca acest premiu să constituie o temelie solidă pentru achiziționarea unei locuințe”, a transmite Kanal D.

“𝑽𝒊𝒄𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆🏆𝑨𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕! 𝑽𝒓𝒆𝒂𝒖 𝒔𝒂 𝒗𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒔𝒊 𝒔𝒂 𝒗𝒂 𝒊𝒎𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒔𝒆𝒔𝒄 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒊𝒆, 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒊𝒆 𝒔𝒊 𝒗𝒊𝒄𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆 𝒍𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒗𝒐𝒊 𝒂-𝒕𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒊𝒃𝒖𝒊𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒑𝒍𝒊𝒏! 𝑫𝒂, 𝒂𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕, 𝒅𝒂𝒓 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒊𝒏𝒆 𝒔𝒑𝒖𝒔 𝑵𝒐𝒊 𝒂𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕 𝒅𝒆𝒐𝒂𝒓𝒆𝒄𝒆 𝒅𝒆𝒂𝒍𝒖𝒏𝒈𝒖𝒍 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒊 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒊𝒕𝒊𝒊 𝒏𝒖 𝒂𝒎 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒔𝒊𝒏𝒈𝒖𝒓, 𝒗-𝒂𝒎 𝒂𝒗𝒖𝒕 𝒑𝒆 𝒗𝒐𝒊 𝒂𝒍𝒂𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒎𝒊𝒏𝒆 𝒎𝒆𝒓𝒆𝒖 𝒂𝒔𝒂 𝒄𝒂 𝒊𝒎𝒊 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔𝒄 𝒔𝒂 𝒊𝒎𝒑𝒂𝒓𝒕 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒗𝒐𝒊!❤️
𝑽𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄 𝒊𝒏𝒄𝒂 𝒐 𝒅𝒂𝒕𝒂, 𝒗𝒂 𝒊𝒖𝒃𝒆𝒔𝒄 𝒔𝒊 𝒗𝒂 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕!❤️“, a transmis Sorin Rus.

Declaraţia lui Sorin, imediat după anunţarea câştigătorului:

„Mulțumim frumos tuturor! În momentul în care am luat cecul, poate nu mi-am exprimat bucuria pe deplin, asta și pentru că mai era o jumătate, mai era iubita mea, și nu am vrut să fiu egoist și, în al doilea rând, nu știu care m-ați judecat pe mine că bani, că toate chestiile astea, asta a fost important pentru mine (n.r. trofeul).

Vă spun acum! Dacă premiul ăla era de 5.000 de lei, eu asta îmi doream (n.r. trofeul), asta mi-am dorit tot timpul. Sunt o fire competitivă și consider că, mai ales cu femeia vieții, o să pot să fac bani ăia de 1.100 de ori.

Aș avea multe lucruri să spun, mai ales celor care au inventat lucruri și lucruri de mine și nu au crezut în mine niciodată, pentru că Dumnezeu face dreptate, iar oamenii de rând și oamenii drepți au văzut în mine ceea ce trebuie, de aia mă aflu aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.