Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Tânără prinsă în flagrant în timp ce vindea ecstasy. A fost arestată în Satu Mare

La data de 2 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Oradea, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate, în timp ce ar fi comercializat 100 de comprimate de ecstasy.

Ca urmare a constatării tehnico-științifice efectuată de către specialiștii Laboratorului de Analize și Profil al Drogurilor Cluj-Napoca, s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de comprimate are ca substanță activă MDMA (drog de mare risc).

La data de 3 ianuarie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana în cauză, ulterior aceasta fiind prezentată unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. wow Răspunde

    Este adevarat din bihor,,,,,,vai vai la noi colcae de drogati precis ca dinn bihor sunt aprovizionati……?e multe de vorbit,,,SATU MAREE oras mare tigi valuta canabis ,,,?

  2. H&R Răspunde

    Nici bucuros nu mai poate fi omul din Satmar? 🤣🤣🤣

  3. Xxxx Răspunde

    Futa-i dumnyezo tigani imputiti !!!
    I-as impsca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.