Ultima actualizare: azi, 21:48

Naţionale

FOTO/VIDEO. Accident teribil în țară. Trei morți într-o mașină făcută praf

Accident teribil în țară. Trei persoane au murit, duminică dimineață, după ce mașina în care erau s-a răsturnat în șanț.

Accidentul s-a produs în județul Constanța. În autoturismul marca BMW se aflau trei persoane, care au murit în urma impactului. Este vorba despre trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 43 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat într-un canal de irigație dezafectat.

FOTO/VIDEO: Ziua de Constanța

 

 

5 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Cat trebuie sa fii de inconstient,cu ce viteza circuli,cat de mult trebuie sa urasti viata ta si a celorlalti incat sa faci una ca asta!?Viteza,haiducie si pana la urma ajungi exact unde vrei sa ajungi,In fundul unui sant impreuna cu prietenii apoi la doi metri….in pamant.BMW-ul este tare naravas si daca nu stii sa-l stunesti te arunca din sa(scaun)de ajungi precum astia.Pacat de familii ca sigur au copii care raman fara tati.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Na unde-i acum herghelia, bat-o vina? Unii văd că în continuare se cred nemuritori!😱😮🤮😢

  3. MUE Răspunde

    Un pic de polish si e ca noua !

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    E simplu ca bună ziua! Șoferul doar așa știa să parcheze lateral!😢😮😱🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.