Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Prietenul de pahar i-a furat mașina cu cheia de rezervă și a făcut accident cu ea

După ce au ieșit în oraș să bea, un bărbat i-a furat maşina unui prieten cu ajutorul cheii de rezervă, fără să îl anunţe, și a început să se plimbe cu ea. Acesta a făcut accident și a fost obligat să achite 20.000 de lei pentru reparația mașini, primind şi închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost dată în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 19.01.2022, un grup de prieteni a ieșit în oraș pentru o revedere, au băut, apoi s-au deplasat la un alt prieten unde doi dintre ei au și rămas peste noapte.

Unul dintre bărbați a sustras cheile de rezervă de la mașina unui prieten, după care a condus prin oraş fără a poseda permis de conducere, iar la un moment dat a făcut accident.

Proprietarul mașinii a fost sunat de sora celui care a furat maşina şi l-a anunțat că fratele său a făcut un accident cu mașina sa. Acesta s-a deplasat la faţa locului unde şi-a văzut maşina intrată într-o poartă, ambele fiind distruse.

La faţa locului s-au deplasat și organele de poliţie. Bărbatul vinovat a declarat că a furat maşina, iar când a vrut să o aducă înapoi, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a intrat cu ea într-o poartă, că nu posedă permis de conducere şi că a consumat băuturi alcoolice.

În urma acestor întâmplări, inculpatul a trebuit să achite suma de 20.000 de lei, sumă reprezentând contravaloarea autoturismului sustras şi distrus. Iar instanța a hotărât ca acesta să primească un an și 3 luni închisoare sub supraveghere.

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Așa cum se mai spune. Prietenul la pahar se cunoaște. Hîc.😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.