Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Produse din Satu Mare, la cea mai mare expoziţie de produse agricole

În cadrul târgului Green Week Berlin, cea mai mare expoziție de produse agricole din lume, au fost prezentate și promovate produsele purtând marca locală înregistrată “Din inima Sătmarului“ expuse la acest eveniment de pestigiu.

Târgul reprezintă o oportunitate excelentă prin intermediul căreia putem promova gemurile și dulcețurile micilor noștri producători, deoarece în timpul celor 10 zile ale evenimentului, acesta este vizitat atât de o mulțime de producători, cât și de reprezentanții rețelelor de distribuție.

„Mii de vizitatori au putut vedea calitatea produselor locale din Satu Mare la cea mai mare expoziție a industriei agricole și alimentare din lume, Green Week Berlin. Târgul de zece zile la care participă expozanți din toată lumea, este o platformă de afaceri, dar și un festival al tradițiilor cu impact mediatic de anvergură în Europa și pe plan mondial. Grupul de Acțiune Locală Satu Mare sprijină astfel promovarea mărcii „Din inima Satmarului” la nivel european! Nu pot decât să-l felicit pe István Tóga și echipa sa de la GAL Satu Mare pentru munca depusă!”, a declarat deputatul Magyar Lóránd, cel care se ocupă și de promovarea brandului ”Produs Sătmărean”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.