Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Răsfățare și comoditate – noul trend al iernii în fashion

La început de an, noile trenduri ne iau cu asalt și deja însă pentru că iarna încă ne aduce zilnic suprize hibernale, avem nevoie de elemente care să ne aducă soarele în viața noastră. Dacă cerul e înnorat, plouă, e frig si chiar ne ciupește un pic gerul, vremea mohorâtă poate fi combătută cu ținute călduroase, dar mai ales cu încălțăminte comodă, care te răsfață atunci când pleci la drum, spre serviciu sau spre o întâlnire cu prietenii.
Statisticile arată că majoritatea dintre noi preferă, în anotimpul rece, încălțămintea comodă, pantofii sau ghetele sport. Însă nici ideea unor ghete elegante și în același timp comode, nu este ocolită.

Ai văzut ce modele noi, de iarnă, a scos Calvin Klein? Uite aici: https://www.fashiondays.ro/g/calvin-klein

Ți-ai făcut timp pentru tine să îți bucuri picioarele și sufletul cu o nouă achiziție a unei perechi de ghete din gama lor variată, cu modele pentru toate gusturile care, în același timp îți oferă răsfăț, dar și avantajul de a fi în pas cu trendurile modei din 2023?
Ai de unde alege deoarece Calvin Klein îți oferă o gamă largă de modele și culori la o calitate excelentă.

Dacă nu ești adepta ghetelor sau cizmelor, ar trebui să faci puțin research pe net și vei ajunge inevitabil să vezi ultimele modele de adidasi Puma pentru dama de la Fashion Days .

Încălțămintea sport poate fi aleasă în funcție de sezonul în care ne aflăm, pentru că la fel de bine oferta magazinelor de specialitate este adaptată vremii, vremurilor, dar și bugetului de care dispui.

Esențial însă este să știi ca pe lângă răsfățul pe care ți-l oferă perechea de încălțăminte preferată, trebuie să răsfeți la rândul tău pantofii.

Nu uita să-ți pui încălțămintea la uscat după ce te-ai plimbat prin ploaie sau zăpadă. Nu uita să scoți branțurile și să ștergi încălțămintea, atât la exterior, cât și la interior, cu o cârpă din bumbac. Apoi așează încălțămintea cu talpa în sus, într-o cameră ventilată. Nu este indicat să le așezi pe o sursă de căldură precum un calorifer pentru că încălțămintea se va deteriora!

Este foarte important să nu lași, peste noapte, încălțămintea murdară după fiecare purtare! Dar evită să bagi încălțămintea sub jet de apă care va o degrada!

Folosește o cârpă moale și umedă pentru a șterge încălțările dacă este vorba despre încălțămintea confecționată din piele naturală sau sintetică.

Atunci când ai o pereche din piele întoarsă, trebuie să folosești o perie pentru a îndepărta murdaria. O altă metodă pentru revigora pielea întoarsă este să le ștergi cu o cârpă moale îmbibată în oțet de vin alb.

Așa veți fi și voi răsfățați, dar și încălțămintea preferată!