Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Directorul SJU îi cheamă pe sătmăreni să depună plângeri la spital: ,,Am avut o singură sesizare”

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare îi cheamă pe sătmăreni să depună sesizări la spital. El a spus că a fost făcută o singură plângere pe numele medicului impertinent.

Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare, a oferit, joi seară, declarații după protestul ce a avut loc în fața Unității de Primire Urgențe. El a stat de vorbă inclusiv cu reprezentanți ai protestatarilor și i-a îndemnat pe aceștia să depună plângeri la spital. ,,Am avut o singură sesizare”, a spus directorul unității.

El a declarat că luările de poziție făcute pe rețelele de socializare nu pot fi luate în considerare, iar sătmărenii care au trecut prin experiențe neplăcute trebuie să depună sesizări la Registratură, astfel încât plângerile să fie oficiale.

Managerul SJU le-a promis oamenilor că medicul impertinent nu va mai lucra la spital până nu se va ajunge la o concluzie în acest caz.


3 comentarii

  1. Codruta Răspunde

    Acesta este 0rincipalul vinovat !!

  2. Țepeș Răspunde

    Un incompetent, împreună cu ,, putochi”, care susțin un,,criminal” de pacienți oameni. Dă Doamne să ajungă și ei pe mâna unui individ ca ăsta.

  3. Dr. Who Răspunde

    Eu am așa o singură observație. După voi ce capacitate managerială poate avea acest individ dacă știa și de fapt nu știa ce se întâmplă la UPU? Dar de fapt mai mult ca sigur știa de ce este în stare medicul reclamat. Pentru că vezi Doamne inclusiv o asistentă a ieșit în public și să vorbească despre aceste aspecte. Și astea sunt doar informațiile destinate publicului! Cine știe ce se mai vorbește, ce se mai știe acolo înăuntru! Cine trebuie să le știe pe astea dacă nu managerul instituției? Și de ce trebuie să moară un copil nevinovat ca să se înceapă să se facă ceva? Pentru că situația asta este de ani de zile!!! Și mai vine purtătoare de vorbe și mai povestește de respectarea legii și de răbdare??? Păi dacă era după ei toate rămâneu așa cum au fost! Nu vă lăsați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.