Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

Și-a abandonat familia și a pornit la drum. A fost prins în Satu Mare și trimis după gratii

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un bărbat din Botoșani care are de executat 250 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

În data de 6 ianuarie, la ora 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

Cu ocazia efectuării formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, polițiștii au constatat că pe numele acestuia a fost emis, în data de 15 decembrie 2020, de către Judecătoria Luduș, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate timp de 250 de zile pentru săvârșirea infracţiunii abandon de familie.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

6 comentarii

  1. Alex Răspunde

    ” închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie” – ce lege mai e si asta? Asa poti sa bagi dupa gratii milioane de romani care au plecat la munca lasand in urma copii sau parintii nevoiasi.

  2. H&R Răspunde

    Daca dai doua palme la nevasta, primești interdicție sa te apropii de ea. Daca o parasesti primesti inchisoare. Legi de care te legi.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      … și stai să vezi ce mai poți păți de o lași gravidă și poate nu este ea de acord!? Sau dacă nu ești în stare să o lași gravidă lafel!? A înnebunit lumea deja. Condoleanțe individului. Și ne mai mirăm că tineretul de azi, cel puțin băieții, nu vor să se căsătorească? Că fetele (scuze pentru puținele excepții) nici cartofi nu sunt în stare să curețe sau să calce o cămașă. Doar pretenții cu sacul.

      • H&R Răspunde

        Stii cum se zice pe limba maghiara, adica intreaba:
        Nokedlit tudsz szaggatni?
        Adica:
        Gălușcă stii sa faci? Sau găluști, ma rog, sa fie corect cat de cat pe limba romana.

        Dar multe fete nici atat. Altceva stie. Se gandeste fiecare la ce vrea.

  3. cetatean Răspunde

    Condamnarea o primesti daca ai copii minori si nu platesti pensia de intretinere .

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Știu. Dar închiderea individului ce rezolvă? Că la câtă minte are (fapt dovedit) de acum înainte nici atâta nu va mai plăti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.