Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Un sătmărean a ucis zeci de oi cu tractorul și a scăpat nepedepsit

Un bărbat din județul Satu Mare a trecut de trei ori cu tractorul peste o turmă de ovine, cu toate acestea, bărbatul, este liber și nu a suportat nici o consecință.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat din județul Satu Mare a călcat în mod intenționat mai multe ovine, cu un tractor agricol. În urma incidentului, au murit 24 de ori adulte, 20 de miei și 6 caprine.

A urcat peste oi, făcând viraj spre stânga pe terenul lui, după care a dat două ture prin partea dreaptă, printre oile care se aflau pe terenul său, respectiv pe drum, iar apoi a plecat de la fața locului, trecând peste terenul său cultivat cu grâu, îndreptându-se spre tabăra de vară a oilor.

În ziua următoare, medicul veterinar a constatat faptul că mai multe oi și miei au suferit diferite leziuni traumatice în urma cărora au mai pierit și alte animale, cauzându-i proprietarului un prejudiciu de aproximativ 12.000 de lei.

Fiica proprietarului de ovine a povestit că bărbatul a mai amenințat-o în trecut, a ameninţat-o cu moartea şi a agresat-o fizic.

Potrivit bărbatului, motivul pentru care a trecut peste oi a fost faptul că i-ar fi distrus semănătura de grâu, lucru neadevărat.

Instanța spune că nu există suficiente probe din care să rezulte convingerea că acestea au fost ucise printr-o acţiune intenţionată a inculpatului. Acum bărbatul este lăsat liber, fără alte urmări.

 

5 comentarii

  1. Mericanu Răspunde

    O cunostinta a oprit in SUA pe malul drumului sa faca pisu, din porumb a aparut unu cu pusca si i-a zis ca daca mai facea 1m putea sa-l impuste….
    Ce-i privat, e privat.

    • Cocos Răspunde

      La ce prapad fac astia cu oile …. e prea putin ce a facut omul asta . Era bun sa-l fi calcat si pe ala care pazea oile atunci

  2. Mioara Răspunde

    Oile n-au nicio vina. Ciobanii sunt prostalaii!

  3. Mioara Răspunde

    Stirea cea mai noua, cu cipbanii care si-au manat oile pe autostrada soarelui. Este pe toate siteurile. …n-ai cu cine.Cu primitivele astea de oi…

  4. soldatu svejk Răspunde

    Ce cautau pe terenu lui ? Daca proprietarii oilor nu au grija de ele ,asa le trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.