Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Un primar din Satu Mare s-a trezit la ora 4 să deszăpezească drumurile

Un primar din Satu Mare s-a trezit în această dimineaţă, foarte devreme şi la ora 4 a început să deszăpezească drumurile din localitate pentru ca oamenii să poată circula. Este vorba despre primarul comunei Călineşti Oaş, Dinu Birtoc.

“Bună diminieaţa, văd că deja s-a depus un strat de zăpadă. Este ora 4”, le-a transmis Dinu Birtoc localnicilor, într-o scurtă intervenţie live pe Facebook.

El nu este la primul astfel de gest.

Dinu Birtoc este cunsocut comunităţii locale pentru faptul că se implciă personal în rezolvarea unor probleme.

8 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Hai sa ne lăudam

  2. Nyznaiu Răspunde

    Ceva conflict de interese dazant exist ?

  3. Vasile Răspunde

    Să facă economie?sau?

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sau e complet dezinteresat?😮
    Îngrijorător este când remarcăm că un edil chiar și de la o comună face ceva pentru comunitate. Astea ar trebui să fie treburi normale, că de aia au fost aleși de cetățeni. Nu? Vezi primarul de Sătmar ce frumos i-a trimis la plimbare pe cei din Sătmărel!

    • Alin Răspunde

      Nu se compara situațiile.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Ba da. Primarul este pus acolo ca să rezolve problemele cetățenilor și nu să mai creeze absolut gratuit altele noi. A se vedea în acest sens ce s-a întâmplat cu varianta de ocolire a municipiului. Astea ce a promis primarul se tot promit de ani buni. În fiecare an se reia aceeași placă și finalul tot timpul este același. Că vai cât costă și maid la anul se va face că sunt alte priorități. Adevărul e că pe cei de la primărie îi doare undeva lateral de oamenii ăia. Întrebare de 10 puncte. Primarul Sătmarului a fost să vadă cum arată acum Sătmărelul, în ce hal l-au adus cu amânările fără sfârșit? Sau nu are curaj? Că a mai fost un actual exprimar de Sătmar care se vedea principele orașului așa ni ereditar. Apoi a luat bătăiță pe funduleț, frumos a fost luxat inclusiv de-ai lui și a urmat dezastrul numit și Coica. Atenție, se poate repeta! Vă arde de experimente?

  5. Tolo Răspunde

    Foarte fain. Eu am sesizat o problema grava care a afectat comunitatea din care fac parte mai bine de o săptămână, niciun cuvânt. Dar sa faceți 2 articole pt unu care își face doar treaba…jurnalism de 2 lei kilu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.