Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

A curățat tot. O menajeră a furat peste 10.000 lei dintr-o casă din Satu Mare

A curățat tot. O menajeră a furat 12.000 de lei și 500 de euro dintr-o casă din Satu Mare. Femeia și-a motivat fapta spunând că are probleme financiare.

Potrivit informațiilor PortalSM, menajera a lucrat în fiecare zi de joi în casa unor sătmăreni, iar pe la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, în timp ce făcea curăţenie, a deschis sertarul unui dulap, unde a observat că într-o plasă din hârtie era o sumă mare de bani. Având probleme financiare și văzând suma mare de bani, femeia a furat inițial 200 de lei, după care a început să fure și alte sume de bani.

La data de 02.06.2022, în jurul orei 10.00, în momentul în care persoana vătămată urma să plătească contravaloarea serviciului prestat de inculpată, a observat că din comoda situată în dormitor, în care se aflau trei teancuri de 10.000 lei, un teanc de 5.000 lei și suma de 500 euro, lipseau bani. Crezând că soțul său a luat suma care lipsea, persoana vătămată i-a achitat inculpatei suma 150 lei, după care aceasta a plecat. După ce a numărat banii, persoana vătămată a constatat că lipseşte suma de 12.000 lei şi 500 euro.

Întrucât soţul său nu a luat nicio sumă de bani, cei doi soţi s-au deplasat la o sală de fitness din Satu Mare, unde inculpata prestează servicii de menaj. Cu ocazia discuţiei, inculpata le-a recunoscut că la data de 02.06.2022, în timp ce făcea curățenie, a sustras suma de 5000 lei și 500 euro, bani pe care i-a şi restituit soţilor cu acea ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.