Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

 A furat un telefonul unei ospătare de 1700 de lei şi l-a vândut cu 200. Camerele au surprins totul

Un bărbat din Satu Mare a furat telefonul în valaore de 1.700 de lei al unei angajate dintr-un bar din oraș, după care s-a dus și l-a vândut pe 200 de lei. Acum bărbatul este condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul se afla într-un bar din Satu Mare, unde lucra femeia. După ce a consumat mai multe băuturi alcoolice pe terasă, bărbatul s-a mutat în interiorul barului pentru a mai consuma o bere. El a văzut pe o masă de lângă bar un telefon lăsat nesupravegheat, s-a apropiat, a luat telefonul, l-a băgat în buzunarul de la pantaloni şi a plecat.

Femeia a spus în faţa anchetatorilor că şi-a lăsat telefonul pe masă până când a servit un alt client. A vizionat înregistrările camerelor de supraveghere şi a văzut cum bărbatul, de 40 de ani, i-a luat telefonul şi a plecat.

După ce a fost prins, bărbatul a spus că își regretă fapta, arătând că a fost vândut unui bărbat de pe strada Ostrovului contra sumei de 200 de lei.

Pentru că acesta a mai avut antecedente penala fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracțiunii de furt.

Un comentariu

  1. Eu Răspunde

    Ospatara e de 1700 lei?!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.