Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Bancomat cu probleme: a depus banii, dar a rămas fără ei! Sătmărean: Banca mi-a furat 4.000 lei!

A vrut să depună bani, dar a pierdut câteva mii de lei. Este pățania unui sătmărean care de trei luni încearcă să-și recupereze banii pierduți în fanta unui bancomat din municipiul Satu Mare. ,,Bancomatul vă lasă fără bani”, spune sătmăreanul într-o postare făcută pe Facebook, la care a adăugat și răspunsul primit din partea reprezentanților băncii.

Redăm, mai jos, întreaga poveste:

,,In data de 22.11.2022 am depus suma de 3.886 (suma depusa corect) respectiv suma de 4.327 de lei într-un bancomat de pe strada Bulevardul Cloșca din Satu Mare, după ce bancomatul a numărat banii, s-a stins (lipsa energie electrică bănuiesc) și s-a redeschis imediat, afișând meniul principal. Crezând că banii au rămas blocați in fanta bancomatului am încercat să scot o suma de bani, dar ușa bancomatului a rămas tot blocată, acesta a eliberat o chitanță pe care scria ,,nici o bancnotă distribuită”. Am sunat la call-center la acea ora târzie si nu m-am deplasat din fata bancomatului pana cei din call-center nu m-au asigurat ca pot să plec deoarece banii sunt in siguranță. Mi-au fost trimiși din partea băncii 4.000 de lei până la lămurirea situației (15.12.2022), în data de 14.12.2022, surpriză mi-au fost retrași cei 4.000 de lei si mi-au atribuit 98 de lei, suma pe care oficialii băncii susțin sus si tare ca au găsit-o in bancomat. Am solicitat rectificarea situației deoarece eram oarecum uimit de cele întâmplate, si am solicitat in data de 23.12.2022 vizualizarea camerelor de supraveghere a bancomatului pentru a se vedea cu exactitate suma depusa.

Nu am primit nici un răspuns, asa ca in data de 22.01.2023 m-am deplasat la sucursala principala pentru a primi un răspuns, din nou surpriza, nici macar nu înregistrase solicitarea mea din 23.12.2022. După vreo 7 zile primesc un mesaj de la BT cum ca solicitarea mea a fost înregistrată (solicitare depusa in 23.12.2022), iar in mai puțin de 5 zile primesc un e-mail in care sunt informat de faptul ca termenul de vizualizare a camerelor de supraveghere a expirat și imaginile nu mai sunt disponibile. Totuși rulez prin Banca Transilvania sute de mii de lei anual, faceam depuneri de numerar o data la două zile, ma intreb cine o fi luat banii, mă întreb de ce s-a amânat atat de mult această situație până cand efectiv camerele de supraveghere nu mai puteau fi vizualizate? Practic banca mi-a furat 4.327 lei. Am fost indrumat de către directoarea băncii într-un final să apelez organele competente pentru rezolvarea cazului. Se pare ca înregistrările din call-center sunt inutile, camerele de supraveghere de asemenea inutile, sunt profund dezamăgit de serviciile Băncii Transilvania!”

13 comentarii

  1. România reală Răspunde

    România lucrului bine făcut. Sau altfel zis nu pot decât să-l citez pe Isărescu care și pe criza asta susține că băncile trebuie să facă profit. No uite cum se face la ei! Nu pot decât să mă felicit că am plecat de la ei de câțiva ani. Și pe mine m-au plesnit cu 1100 lei.

    • Moore PNL & PSD Răspunde

      De ce crezi că nu suntem, încă, in zona Euro?
      Cine și-ar pierde vaca bună de muls?

  2. H&R Răspunde

    Poveste interesanta. Poate sa fie real, dar si ceva fals.

  3. Satmarean Răspunde

    Mie aproape zilnic îmi fură banca Transilvania 5 lei de pe card, absolut fără nici o justificare. Dacă te duci și îi întrebi de ce îți iau banii te mint pe față și nu iți dau absolut nici o explicație. Furt pe față. Hoție !!! Voi renunța cât de repede la serviciile oferite de acești hoți ordinari. Banca Transilvania, îmi pare foarte rău că am trecut de la BRD la ei.

    • Militia Răspunde

      Acea suma e ilegala, mergi la ei si solicita sa-ti anuleze acea suma de 5 lei, platesti acea suma pentru aplicatia lor mizerabila. Daca nu doresc mergi la OPC. BT este cea mai mizerabila banca..

  4. Margit Răspunde

    Astăzi pe Calea Traian la unul din bancomate nu am putut depune bani, jenant !!!

  5. Trandafirul Galben Răspunde

    Am pățit-o și eu,tot cu BT și tot cu un ATM din Galați.
    Mie mi-au furat datele de pe card și au început să-mi retragă sume mici,până am blocat cardul.
    BT-ul nu ia în serios aceste situații.
    Mă opresc aici.

  6. Flex Răspunde

    După cunoștințele mele, orice automat bancar și nu numai, trebuie să fie racordat la un sistem backup (UPS) în caz de pană de curent, pentru a asigura un flux continui de curent electric, minim 15min după pana de curent electric.

  7. Beny Kira Răspunde

    Ați vrut sa boicotati băncile din Austria? Sa fim patrioti. Teapa proștilor!

  8. x-ulescu Răspunde

    daca va e lene sa intrati si sa platiti la un,,operator uman…puteati astepta pana a doua zi pentru asta.Sa va incredeti in ,,inteligenta artificiala..

  9. Altu Răspunde

    Stați să vedeți ce urmează după ce banii fizici vor fi înlocuiți cu cei virtuali. Abia atunci ne vom da seama ce neînsemnați suntem și cum într-o clipă poți fi lăsat fără nimic.

    • Moore PNL & PSD Răspunde

      Mă zombi, tu nu trebuie să-ți faci probleme.
      Pentru tine se vor bate monede de haur!
      Mai exact, o să-ți bați singur monedele tale, tu, șoșoanca putinistă și cu ăia încă câteva mii de speciali care veți supraviețui vaccinului după ce noi, ăștia sterili pentru trei generații, ne vom fi stins demult!

      • Altu Răspunde

        Râde fraiere, du-te și mănâncă vreo 2 viermi cum vrea .U.E. Eurostat: Mortalitatea în exces a crescut brusc la 19% în decembrie 2022. Țările vaccinate, creșteri record, România și Bulgaria, valori în scădere. E doar o conspirație. La doza 10 cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.