Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Cu 40 km/h în afara localității. Mașina școlii de șoferi l-a enervat pe un sătmărean: ,,E bătaie de joc”

Un sătmărean s-a revoltat din cauza unui autoturism aparținând unei școli de șoferi care circula cu 40 de kilometri pe oră în afara localității. ,,E bătaie de joc”, spune sătmăreanul.

Șoferul sătmărean spune că autoturismul școlii de șoferi circulă prea încet în afara localității și încurcă traficul.

,,Înainte și după Moftin, spre Carei. Școala de șoferi circulă în afara localității, pe drum european, cu 40 km/h, în bătaie de joc”, a spus sătmăreanul, care ne-a trimis și câteva imagini.

 

30 comentarii

  1. Pamant Răspunde

    Intrebare: dansul nu a facut Scoala de soferi…? sau s-a nascut cu permisul in mana…?

    • Von Bauer Răspunde

      Chestia asta am auzit-o de obicei de la tâmpiți….și tu nu faci excepție! Mai Boule! Cum sa învețe ala sa conducă dacă nu simte masina și la 70 sau 80 la ora? De aia cum întra pe autostrada face accident grav…idiotule!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Și tu care reclami aici zgomotos ai supt școala de șoferi încă când (cacofonie intenționată) erai cu pamperși? Nu ai loc de ceilalți? Treci de podul peste Crasna, sunt câteva sute de metri și apoi îl sau o depășești. Punct. Nu trebuie să învețe toți care doresc să circule? Totul are un început. Poate a fost la primele ore și nu stă bine încă cu reflexele. Bou mai poți fi reclamagiule.

    • Boda proste Răspunde

      Mai, boule cu cabina care esti. Daca ii chiar asa incepator, de ce il scoate pe un drum unde se circula cu 100 ? Ti-o murit si ultimu neuron ?

      • altu fără bmw Răspunde

        Asta poate ție! Ce crezi de ce are inscripția pe mașină că e școală? Că poate observi și tu. Ai fost scăpat din mână la naștere și de atunci ești așa agresiv, taurul satului ce ești? Sper să-ți găsești nașul cât mai repede până nu omori pe careva cu graba ta.

        • Boda proste Răspunde

          Prost mai mare ca tine in Satu Mare nu cred ca exista. Daca ii atata de incepator, il duci in oras pe stradute laturalnice pana se obisnuieste. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca eu ma grabesc si posibil omor pe cineva , probabil de aia ca esti asa prost tragi concluzii de genu. Nu is deacord, sa scoti un incepator, care circula cu 40 la ora pe un drum unde se circula cu 100 la ora.

          • altu fără bmw

            Nu mă cert cu proști. Așa e cum zici tu. Dar nici pe drumul acela nu e voie să se circule cu 100 la oră. Sau ai modificat tu codul rutier și avem deja autostradă în județ? Cel care a postat asta este sigur unul care face curse Carei-Satu Mare regulat și se grăbea că cine știe unde a pierdut el timpul pe drum. Dar asta nu e motiv să-l înjure pe celălalt. La toți inflamații, deci inclusiv și ție recomand prietenește să meargă cu mașina puțin în zona maghrebiană. Eu am fost. După ce vei constata ce și cum pe acolo o să te mai calmezi și nu o să mai ai probleme cu tovarășii tăi de aici din trafic. Îți spun eu asta sigur 100%!

          • Boda proste

            Mare destept te dai, da esti atata de prost ca nici nu realizezi.

            https://www.drpciv-romania.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=codulrutier

            Capitolul 5 : Reguli de circulatie
            Sectiunea 5 , Art 49 , Punctul 4.

            Te rog sa citesti si sa taci .

            Drumul pe care pozele sunt facute este Drum E671 . E vine de la EUROPEAN

            Asa ca stai in banca ta si invata ca esti prost de bubui

          • altu fără bmw

            Auzi tu! Culcă-te rapid! Unde se circulă regulamentar cu 100 la oră în judewâ? La asta să răspunzi boule cu diplomă!

          • altu fără bmw

            *județ, asta până nu salivezi.

          • Boda proste

            Ba sa ma pis pe ochii tai de cretin borat ce esti. Pe DRUM EUROPEAN se circula cu 100 km/h . Ti-am dat codu rutier acolo. In mortii tai de dobitoc, ca omu iti da mura in gura toate datele si nici asa nu esti capabil sa pricepi. Hai da-te-n **** mea ca nu-mi mai pierd timpu cu tampiti ca tine. Nu te-o putut avorta ma-ta.

          • altu fără bmw

            Condoleanțe familiei că trebuie să te suporte zilnic. Mai bagă de astea că începe deja să mă amuze. Pe această cale îți atrag atenția că eu nu m-am legat de mămica ta. Nu mă provoca că altfel vei ajunge cu pamperșii plini cu kkt trași peste capul tău. Capisci Idiotosaurus subinvoluta?

          • @Boda prostul satului

            Ce ai prezentat tu din lege reprezintă LIMITELE MAXIME ale vitezelor de deplasare, care în mod normal NU SE ATING și NU SE DEPĂȘESC!
            NORMAL ar fi să circuli sub aceste limite, nu peste ele! La cât de guraliv ești, sigur zbori cu peste 140 pe drum european, că pe autostradă, vorba aia, cât poate duce …

    • Von Bauer Răspunde

      Alt bou….valabil și pt tine comentariul de sus

    • Vb Von Bauer Răspunde

      Sa dea Dzeu sa te grăbești, sa ai pe cineva din familie grav bolnav, pe moarte, și sa ajungi la spital….îți doresc sa întâlnești o școală de șoferi ce merge cu 40 fata și sa nu o poți depasi….idiotule…
      Asta meriti

      • @pentru young &restless Răspunde

        Legat de faza cu salvarea dragule tu ești într-o gravă confuzie. Probabil tu ești cel care s-a atacat și a postat inițial acel video. Îți doresc să fii de partea cealaltă și poate atunci vei reveni la sentimente mai blânde. Nimeni nu trăiește veșnic și nimeni nu este purtătorul adevărului absolut. Așa cum nu trăiești singur pe planetă. Dacă nu reușești să digeri aceste informații îți sugerez să vorbești cu Elon Musk să te pună în echipajul pentru Marte care mai e puțin și pleacă. Cred că îți dai seama ce se spun asta. Că văd că nu ai loc de semenii tăi, veșnic mereu grăbit și veșnic în alergare că numai când vei fi pe patul de moarte îți vei da sema că toată viața ai alergat și de fapt cam fără rost.
        PS. te rog nu răspunde că nu sunt curios de balivernele tale.

  3. MagyarLaci Răspunde

    Unatkozó románok, mit panaszkodtok még mindig? Magyarország az 1.!!!

  4. MagyarLaci Răspunde

    Erdély egyébként Transilvania magyar föld

  5. S Răspunde

    Asa numitu shofher profesionist oare are voie sa faca poze cu mobilul cand conduce ? O , scuze el e profesionist, el are voie sa puna in pericol ceilalti participanti la trafic.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Profesionistu nu-i prost daca nu si semnalizeaza asta. Pana acum stia doar nevasta, copii si hoverii lui cat e de plavan la minte, acum toata lumea e la un click distanta de informatia asta.
      Nici ala cu scoala nu e mai breaz, dar e o moda printre instructorii din Carei. Scot o ora jumate de condus doar din mers-venit, asa ca nu se mai chinuie cu condusu in oras, parcari lateral etc.

      • altu fără bmw Răspunde

        👍. Aia ai uitat să zici că de când cu internetul toți cretinii s-au mutat aici (că doar au timp) și dau cu părerea despre orice.

        • 2 fara BMW cu Citroen Răspunde

          Ești tâmp cu permis cumpărăt
          In funcție de drum legiuitorul stabilește o viteza maximă cu care se poate circula in siguranță.
          Aceasta nu este o viteza minima obligatorie
          Deci pot circula pe european cu ce viteză doresc eu pina la viteza maxima stabilită de lege
          Daca nu-ți convine viteza mea de deplasare despasesti atunci cînd îți permite drumul adică nu pe linie continuă, îți doresc totuși să rămâi fără permis pe viață

          • altu fără bmw

            Am impresia că ai greșit persoana la care ai răspuns. Că vezi tu eu am permis din 91 și am condus sute de mii de km fără accidente. Dar eu încă am auzit de conduita preventivă și nici pe ăștia cu școala de șoferi nu-i înjuri niciodată că amărâții ăia odată tot trebuie să înceapă să învețe și ei. Iar grăbiților care îi șicanează și îi claxonează pe ceilalți care nu zburdă ca și ei pe șosea atât transmit că le vine și lor odată și odată vremea. Că știi și tu povestea cu ulciorul de apă care tot merge la fântână. Cu cât mai târziu cu atât mai dureroasă va fi trezirea la realitate.

  6. cizmaru Răspunde

    Acest participant la trafic nu spune ca are restrictie de viteza la 70 km/ora si ne miram cum se suspunda permisele in judet pentru viteza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.