Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Cum să joci poker la TV pentru 5.000 de dolari alături de alți 5 jucători și o vedetă din showbiz

Unul dintre cele mai populare show-uri TV din România, Midnight Poker TV Show a revenit cu sezonul cu numărul opt. Este o ediție cu totul și cu totul specială deoarece în ea a fost integrată conceptul Mystery Bounty, care face ca distracția să fie și mai mare.

Midnight Poker TV Show este organizat în fiecare săptămână, până pe 25 mai, de operatorul online 888poker. Formatul emisiunii permite ca 6 utilizatori ai 888poker să participe într-o ediție televizată, alături de o vedetă invitată de organizatori. Participanții vor lupta așadar pentru fondul de premiere de 5.000$ garantat, la care se adaugă din acest sezon și premii misterioase acordate la eliminarea unui adversar.

Cum te poți califica la Midnight Poker TV Show? 

Pentru a luat parte la Midnight Poker e important de știut că pașii sunt foarte simpli. Pe platforma 888poker sunt organizați în fiecare vineri, de la ora 20:00, sateliții de calificare, cu un buy-in modic de doar 5 dolari. Acest turneu are și un fond de premiere garantat de 1.000 de dolari, astfel că miza este dublă. La final, primii șase clasați obțin calificarea la următoarea ediție Midnight Poker TV Show, ce este difuzată în noaptea de joi spre vineri de postul B1TV, de la ora 00:30.

Ce premii se oferă la Midnight Poker TV Show? 

Fondul total de premiere pentru fiecare ediție este în valoare de 5.000 de dolari, la care se adaugă recompensele Mystery Bounty. Câștigătorul primește un cec în valoare de 2.000 de dolari, ocupantul locului secund încasează 1.000 de dolari, cei de pe locurile 3, 4 și 5 primesc câte 500 de dolari, iar primii doi jucători pleacă acasă cu 300, respectiv 200 de dolari.

De asemenea, din noul sezon distracția este și mai mare prin introducerea conceptului Mystery Bounty. Acesta este un element care face ca gradul de suspans să fie și mai mare, iar premiile totale oferite prin intermediul Mystery Bounty se ridică la peste 50 de mii de dolari pe durata acestui sezon. Concret, în momentul în care vei elimina un adversar vei avea ocazia să extragi un plic din cutia Mystery Bounty. Acesta va conține o recompensă misterioasă ce poate consta în intrări la turnee live sau online și multe altele. Un jucător poate obține astfel inclusiv un pachet VIP la turneele 888live în valoare de peste 3 mii de dolari.

Midnight Poker TV Show a ajuns la sezonul cu numărul 8 

Pokerul este un joc tot mai îndrăgit în România, iar apariția acestui show a venit firesc, în condițiile în care jucătorii doresc mai multe modalități distractive. Midnight Poker TV Show este o emisiune adresată tuturor, iar în precedentele sezoane am putut vedea la masă atât jucători cu ștate vechi, deja consacrați, dar și unii aflați la început de drum. Căci oricine are o șansă la Midnight Poker TV Show să se distreze într-un mediu profesionist și să lupte pentru premiile puse în joc de organizatori.

De asemenea, în acest show numeroase vedete și-au făcut apariția și au mărturisit pasiunea pe care o au pentru poker. Unele vedete joacă poker în pauzele de filmări, altele cu familia ori cu prietenii. Au fost și celebrități precum Flick “Domnul Rimă” și sportivul Mirel Drăgan care au reușit să termine pe primul loc în fața unor adversari cu o cotă mult mai bună. Iar unele celebrități, cum ar fi cântăreața Elena Ionescu, și-au îmbunătățit prestațiile de la o apariție la alta și au arătat că progresele pot fi făcute.

Dincolo de miza pusă în joc, Midnight Poker TV Show a arătat și despre ce este pokerul. La masă s-a glumit mult, invitații au făcut o atmosferă plăcută, iar acest lucru a atras și mai mult aprecierea din partea privitorilor. Iar show-ul nu doar că este distractiv, dar reprezintă și o modalitate bună de a învăța mai multe despre jocul de poker. Prin intermediul său, privitorii pot vedea cum joacă anumite mâini oameni mai experimentați și se pot astfel inspira pentru data viitoare când se vor afla și ei la masă.

Ultimele calificări din noul sezon sunt programate pe 19 mai, de la ora 20:00, astfel că, în cazul în care ești pasionat de poker, intră pe platforma 888poker, achită buy-in-ul de 5 dolari și intră în cursa pentru un loc la masa finală, unde te poți distra alături de alți 5 jucători proveniți din mediul online și de o vedetă.

4 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Oare când citiți undeva ceva știre că nu știu care nefericit a jucat toți banii pe jocuri de noroc și apoi s-a sinucis voi nu vă simțiți așa puțin, stimată redacție? Chiar merită pentru bănuții aia de reclamă ce luați acum? Știți pe câți i-au nenorocit mizeriile astea????

    • Unul Răspunde

      @bigbrother Mare adevar graesti! Acum se initiaza un proiect de lege pentru interzicerea publicitatii la jocurile de noroc! Pacat ca aici au ajuns ce de la PortalSM!

    • Boda proste Răspunde

      Hai sa interzicem si reclamele la alcool ca exista dependenti de alcool si reclamele la tigari ca exista si dependenti de tigari. Problema nu e cu reclamele, problema e cu oamenii prosti ce nu au un pic de control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.