Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Accident grav pe DN 19. Impact violent între două mașini, o persoană încarcerată

Accident grav pe drumul dintre Oradea și Satu Mare, după un impact violent între două mașini. Mai multe persoane au fost rănite, iar una dintre ele a rămas încarcerată.

,,Pompierii militari orădeni au intervenit la un accident rutier produs pe DN 19. În urma evenimentului, în care au fost implicate patru persoane aflate în două autoturisme, pasagerul din dreapta față dintr-un autoturism a rămas încarcerat. Acesta a fost evacuat de echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale.

La fața locului au acționat echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, cu o ambulanță SMURD tip C și cu autospeciala medicului de urgență și un echipaj al SAJ”, informează ISU Bihor.

Cele patru persoane au fost evaluate, trei dintre acestea fiind asistate medical la fața locului, urmând a fi transportate la spital.

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    …. la Episcopia Bihor. Patru persoane implicate în accident, trei persoane rănite din care una mai grav, una a trebuit descarcerată. Cred că mă apuc să scriu articolul în locul vostru că printr-o simplă căutare pe știri de bihor aflarăți asta și voi foarte ușor.
    https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/update-traficul-e-dirijat-pe-o-banda-persoana-incarcerata-si-trei-ranite-in-accidentul-rutier-de-pe-dn-19-din-episcopia-bihor-4215946/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.