Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

FOTO. Asistații social, scoși la muncă. Au făcut curățenie prin oraș

Persoanele care beneficiază de ajutor social au strâns deșeurile abandonate pe domeniul public. Acțiunea a fost organizată de Primăria Satu Mare, Direcția de Asistență Socială și Poliția Locală.

Acțiunile s-au desfășurat pe tot parcursul lunii februarie. Deșeurile adunate au fost transportate spre eliminare de către operatorul de salubrizare al municipiului Satu Mare.

Acțiunile cu beneficiarii de ajutor social vor continua și în luna martie.

6 comentarii

  1. I-Rony Răspunde

    in sfarsit o veste bune, avem motive de bucurie, in Satu Mare incet incet se reduce numărul asistaților social, au mai ramas doar 5, dupa poze.

  2. Nha Răspunde

    Il invit de d-ul primar sa vizeze si digul intre podul nou in constructie si baza sportiva “Match Point”. ( str.Victoriei) sa mai “decongestioneze traficul “ aglomerat, cauzat de sutele de doze de beresi peturi aruncate de muncitorii de la pod de origini asiatice si nu numai!

  3. Gunoieru Răspunde

    Da pe noi(eu nu) cand va duce neuronul sa nu mai aruncati doze, flacoane, prezervative, etc pe marginea drumului? Ne kakam pe noi cu ecologia si canalul Bastroie da nu avem grija de tara noastra. Sunt convins ca Ucraina este mult mai curata, cu tot razboiul pe care il duc. Bine ca noi româniis suntem mandri! Tone de gunoaie raman in tara, pe unde umblam! Inclusiv in Delta Dunarii!! Da ne dam mari ecologisti. Pe multi ii asteapta oglinda..

  4. Gunoieru Răspunde

    Da de ce trebuie asistatii sicial sa curete gunoaiele lasate de “oamenii civilizati” ?

  5. Parsivu Răspunde

    Foarte greu este sa iti duci gunoiul acasa sau la kuka. Mai bine manci un kakat…Da nu mai putem, trepidam cu Bastroie. Nu pot sa cred ca asa sunt romanii…oare atat de prosti suntem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.