Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

FOTO. Circulație îngreunată în sensul din Piața Libertății. O bandă a fost închisă

Circulație îngreunată în sensul giratoriu din Piața Libertății. O bandă de circulație a fost închisă.

O bandă de circulație din sensul giratoriu din Piața Libertății a fost închisă, întrucât se efectuează lucrări în centrul municipiului Satu Mare. Lucrările au loc în zona fostei biblioteci.

Încă de vineri dimineața traficul a fost îngreunat, circulația în zonă fiind dirijată de echipaje ale Poliției Locale Satu Mare.

10 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    MUIE KERESKENY!!!!

    • Gumi Maci Răspunde

      No, poate o sa te obisnuiesti sa meri la buda fara masina, Nesimtitule!!!! poti sa ai o abordare mai civilizata? Poti?!

    • Ranger Smith Răspunde

      Kussolsz Faszi Laci!
      Ț-o intrat bani de la Cozma și ț-o vint chefu de înjurat? Sau ț-o tăiat ajutorul social și t-iodat afara de sus stadion

  2. Satmarean1 Răspunde

    Foarte bine. Daca dorim ceva nu se poate fara un pic de efort si disconfort. Bine ca tine timpul cu noi.

  3. Gumi Maci Răspunde

    Pentru mine va fi un chin. Locuiesc ultracental si sunt ingrozit de faptul ca nu o sa mai pot parca masina la domiciliu. Si nu ma isterizez. In primul rand este binele oamenilor, a satmarenilor. Nu sunt eu Buricu Pamantului. Peste tot in lume este Fusganger Zone. Adica Zona Pietonala.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Da, dar asta nu nar presupune anterior să se rezolve problema parcării? Că mulți nu de plăcere merg acolo ci pentru că din cauza treburilor este musai să meargă acolo! Că vezi tu acum 7 ani așa peste noapte într-un weekend s-au desființat semafoarele la Burdea fără să întrebe pe nimeni că cică e temporar! Vezi cât de temporar este? Când știi că o să creezi un disconfort în plus măcar fă un gest minim și măcar încearcă să mai descongestionezi zona! Că de aia ești ales primar! Noi tot timpul le facem invesr și pe deasupra le facem și prost calitativ! și acum reabilităm parcul central și trotuarele când clădirile stau să cadă peste capul nostru! Nu invers trebuia? Îți dai seama ce se va întâmpla cu trotuarul nou nouț din față la Dacia când se vor apuca cei de la Manevi să repare clădirea??? Nu am speranțe că vei pricepe, ai creierul setat pe aplauze și lingușeli. ȘI nu stau în zonă dar îi compătimesc pe cei care frecventează de acum încolo zona.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        1. Este trotuar nou in fata la Pannonia Szallo?
        2. Chiar crezi ca se va face ceva acolo? Poate dupa ce inaugureaza Luna Ses.

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Conform proiectului se va face peste tot inclusiv în față la hotel. Apoi vor veni alții cu utilaje (că trebuie să vină) șivor căra la greu multe lucruri că mult mai trebuie scos și și mai mult trebuie băgat acolo. Apoi vei vedeea ce mai rămâne din trotuar. Nu compara cu luna Șes. Aici la centrul vechi sunt bani UE și are termen de implementare. Iar ungurii când se hotărăsc să facă ceva trec peste orice și duc la bun sfârșit ce vor. La Luna Șes din start e un mega mișmaș. Doar că nu se vrea să se constate.

  4. glontu Răspunde

    dar…la Burdea eu zic ca circulatia este mai FLUENTA, …nu?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      După tine probabil. Numai că din cauza soluției și mai mulți trebuie să circule cu mașina în zonă că pe jos îți riști viața. Dar asta nu vede nimeni că ăia care decid li s-au atrofiat picioarele. Nu uita că primarul în două mandate a reușit să se pozeze maxim de două ori cu bicicleta! Inclusiv Gyuszi participa frecvent la manifestări velo pe când tinerelul ăsta parcă are scutire de la medic. Întrebarea este că această soluție proastă decarată temporară pentru circulația pietonală din zonă când se va îmbunătăți odată????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.