Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Istorie și legendă: Cetatea Ardud, la Târgul de Turism al României

Ediția de primăvară 2023 a celui mai mare târg de turism organizat în România se desfășoară în perioada 23-26 februarie, în București, la Centrul Expozițional Romexpo și reunește propuneri și oferte avantajoase pentru pasionații de turism din România și nu numai. Vizitatorii pot descoperi câteva dintre cele mai frumoase zone ale României și găsesc pachete turistice pregătite pentru o vacanță de neuitat.

Printre expozanții ediției de primăvară se numără și Cetatea Ardud, prezentată de Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea”, care se ocupa de managementul obiectivul, și susținută de Primăria Orașului Ardud. Oferta turistică cuprinde nu doar zona cetății, aflată în prezent în dezvoltare prin proiecte de investiții, dar și destinații locale inedite din domeniul Horeca, crame, obiective tradiționale și propuneri de trasee ecoturistice, toate cuprinse în primul ghid turistic complet al zonei Ardud, proaspăt scos de sub tipar și disponibil în patru limbi de circulație internațională.

Crearea de atracții prin istorie și legendă, prin revitalizarea tradițiilor, promovarea gastronomiei multietnice locale și a vinurilor zonei Ardud, protejarea cadrului natural precum și susținerea inițiativelor comunității locale sunt obiectivele primei participări a orașului Ardud la Târgul de Turism al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.