Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Natalia are nevoi de ajutorul nostru. Fetița este grav bolnavă

Natalia este o fetita de doar 6 ani din Supur, care a fost diagnosticată cu cancer (Neuroblastom suprarelanian drept stadiul IV cu metastaze) iar părinți ei ne cer ajutorul.

Fetița a fost diagnosticată cu această boală cruntă în urmă cu un an. De atunci fetița a început tratamentul cu chimioterapie la Cluj, iar mai apoi a continuat la București.

Pentru că aceasta nu răspunde la tratament, cum se așteptau medici, părintii au hotărât să meargă la o clinică în străinătate, mai exact în Franța sau Turcia, pentru a continua acolo procedurile.

Pentru că costurile sunt imense, familia apelează la ajutorul nostru.

Încă nu știm costurile intervenției decât cu aproximație (cca 30-40.000€)+ costurile pentru transplant cu celule stem, fiindcă suntem în legătura cu cele 2 clinici, așteptam răspunsuri oficiale și concrete în urma analizei dosarului nostru, dar avem nevoie să strângem cât mai repede bănuții pentru a nu pierde timpul și pentru a nu se înrăutăți situația. a postat mama Nataliei pe rețelele de socializare.

Donațiile se pot face in conturile de mai jos:

Bîrsan Bianca Maria

EURO:RO19BTRLEURCRT0488177202

RON:RO69BTRLRONCRT0488177202

SWIFT:BTRLRO22

MAMA

RAIFFEISEN BANK

RON: RO04RZBR0000060017267388

BT PAY:0747506264

BT PAY 0771615319

”Vă mulțumim din suflet și ne punem speranța în dumneavoastră, că nu veți rămâne indiferenți și ne veți ajuta, așa cum ați făcut-o și în alte cazuri cu copii bolnavi”, au mai spus părinți.

27 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Dava nu cumpara guvernu’ nost’ brav 120 milioane vaccin covid, era si pentru ea. Apropo pe ea de ce nu o ajuta Romanian Gouvern.

  2. ... Răspunde

    Este de-a dreptul revoltător când citesc asemenea știri! Nu înțeleg pentru ce se mai reține contribuția pe sănătate dacă pentru astfel de cazuri tot omul de rând trebuie să dea de la el. Mai lăsați mă oameni buni de la voi din confortul vostru din birou din scaunul ergonomic tapițat cu catifea că vedeți că omorâți cu bună știință copiii! Rușine să le fie celor care gestionează aceste fonduri! Sper să li se întoarcă aceste fapte înzecit în familiile lor. Și nu cred că sunt rău că nu eu am început ci ei prin ignoranța lor.😵😲🤮
    Nici măcar nu vă pot considera oameni!💩🐖

  3. .???. Răspunde

    Vreau un Ardeal independent.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Că nici tu nu o să fii tâmpit! Că deja ești!!!! Ce legătură are asta cu articolul???

      • .???. Răspunde

        Sa te mai gandesti un pic.

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Eu? Eventual tu. Că din ce ai refulat aici se pare nu te obișnuiești să faci asemenea eforturi substanțiale. Sau poate mai bine nici nu scrie nimic. Că nici tu nu știi ce vrei doar bagi strâmbe că poate mușcă careva. Eu zic că e târziu, consideră că ești obosit și mai bine du-te și te culcă. Spre binele tuturora. Se mulțămește.

          • .???.

            Tot nu ai inteleles nimic. Pacat de tine.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Ți s-a urat frumos noapte bună. Nu te mai obosi.

          • Margelatu

            @De aici intelege fiecare ce vrea
            Mai tu nu intelegi absolut nimic pentru ca esti prostut ! dar sa ataci pe altii esti bun !
            Asta cu trei semne de intrebare ??? are mai mult in cur decat tu in cap !
            Acum ai inteles ?

            Se multameste !!!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Margelatu, ar văd că te faci avocatul altuia! Cine e curios de tine? Scriie ăla tâmpenii la un articol referitor la o fată foarte bolnavă. Eu zic că voi amândoi sunteți niște handicapați mentali și fără de empatie. Cum vă rabdă pământul și mai faceți și gură netrebnicilor! Că nu vă e rușine! Vă doresc din tot sufletul că dacă aveți inimă să scrieți asemenea aberații tocmai la un astfel de articol ca să vedeți și voi cum poate fi când ai un copil foarte bolnav și trebuie să te milogești! Mie mi-ar fi fost rușine să mai scriu cum faceți voi. Se pare că nu știți ce e aia rușine. Cancerul să vă mănânce că oricum țineți umbră degeaba pe planetă.

  4. Altu Răspunde

    Atâția bani cheltuiți pe măști neconforme,izolete,vaccinuri,etc. în plandemie. Cu banii ăia câți bolnavi de cancer ar fi fost salvați? Dar nu ,ei nu contează,nu au covid și nu se pot face smecherii cu produse medicale.

  5. ... Răspunde

    @Altu. Și mulți care aplaudă nici nu știu că protocoalele de medicație au fost schimbate brusc peste tot și unele medicamente dealtfel foarte importante la fiecare tip de boală nu se mai prescriu pe rețete. Dar repet, dacă de bolnavi bătrâni nu ne ocupăm că dă-i încolo au trăit destul (cam asta este optica lor) totuși cu copiii ce aveți? Pentru că vedeți nu sunt cazuri izolate! Nu numai la noi la UPU a murit fata asta săraca că acum și la Brașov este un caz absolut identic și cel mai revoltător este că aparținătorilor, adică familiei li se refuză să se dea date concrete! Adică ce tratament a primit și din ce cauză a murit! Tot așa intrat pe picioare și scos în coșciug! Voi știți că anul trecut sistemul de pensii a avut profit, că mulți care erau în plată au decedat sub foarte atenta oblăduire a statului? Pe voi astea nu vă deranjează?
    Am zis la începutul pandemiei că va ține exact cât trebuie și vor deceda exact câți trebuie. Cine nu crede mă poate verifica. Undeva la știrile din martie-aprilie 2020 am scris asta. Mă mir la cum se comportă că sistemul nostru sanitar încă nu a intrat în implozie. Sincer.

  6. Margelatu Răspunde

    @De aici intelege fiecare ce vrea
    Mai urina tu iar nu intelegi nimic !
    Acel postac care a scris ca “Vreau un Ardeal liber ” a scris foarte concret si scurt DE CE ?
    Dar tu tot nu intelegi ?,e uite ca am sa-ti explic pe scurt.
    Toti bani oamenilor Ardeleni care contribue statul,se duce primadata la Bucuresti,dincare se intorce
    inapoi nici jumatate ! Foare mult se fura si ca atare pentru sanatate nu ramane mai nimic !
    Nu vreau sa-ti explic multe mai documenteza-te inainte sa scri prosttii mai mari ca tine !
    Iar ce ne doresti tu noua totul sa se intoarca pe vita ta,caci tu esti acela care faci umra pamantului
    Mancate-ar moartea de bisisica prostule !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Pishat & balegar de bou! Măcar să ai atâta bun simț și nu scrie elucubrațiile tale datorate consumului excesiv de iarbă la articolul ăsta! Puțin îmi pasă de părerea ta vizavi de ce scrii! Chiar atâta bun simț nu ai să sesizezi despre ce e vorba în articol la care comentezi? Nesimțitul dracului! Toate tipurile de cancer și le doresc dar doar în faza I ca să le savurezi din plin! Le meriți cu vârf și îndesat!💩

      • Margelatu Răspunde

        ….retardatule de la coada vacii !
        Nu are rost ca cineva sa te bage in seama “pulifrici”!

        • Margelatu Răspunde

          Nimic nou. Vorbește iarba din mine.

          • Margelatu

            @Deaici intelege fiecare ce vrea
            ….ce incuiat la minte esti !
            Eu am mai mult in cur decat tu in cap !

  7. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Margelatu. Eu zic să te duci să te tratezi că deja ai halucinații. Vorbesc serios. Sau ți s-au terminat pastielele și medicul tău nu te mai primește? Tu crezi că pe mine mă interesează aburelile tale deșertate aici și îmbâcsite cu vapori de alcool. Tu nu știi cu cine te pui. Cine are școală și este conștient de asta nu se fălește cu asta că nu în asta constă tot. Oricum nu-și pune mintea cu proștii cu experiență ca și tine. Am precis mai mult decât tine. Oricum cei 7 ani de acasă sunt lipsă totală, nefericitule. Sincer te compătimesc. Dar mai mult decât pe tine doar pe familia ta care trebuie să te suporte. Că biztoș și în viața de ziz cu zi cauți nod în papură.
    PS. Data viitoare dacă primești pe stradă un scuipat în față să știi că eu am trimis.

    • Margelatu Răspunde

      Psihiopatule asistent social !
      Ti-am Scris !
      Am mai mult in cur decit tu in cap ! Pacat ca te-a fatat m—–a pe lume!
      Est numai o umplutura al societatii,mancate-ar moartea de bisisica !
      Hai sa ne intalnim!cred ca te pupa m—-a rece !

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Da. Eu zic sa termini ca deja esti penibil. Tu tii in curul tau toata inteligenta ta. Bravo tie! In rest cred ca umplutura esti tu. Tu scrii comentarii cu noaptea-n cap ca nu ai ce face. eu si acum lucrez pe un proiect. Asa ca ciocul mic ca ma deranjezi. Daca nu stii ce e aia un proiect du-te la vecinul ca poate are un DEX. Ca tu sigur pe al tau demult l-ai folosit la veceu. Esti deja neigienic cu comentariile tale insalubre.

  8. @Margelatu Răspunde

    Stimabile @Margelatu! Faptul că sunteți agresiv și gălăgios nu însemană că aveți și dreptate. Vă rugăm dați sonorul mai încet.🙏🏼

    • Margelatu Răspunde

      …mai retardatule!
      Ai sa incepi sa canti “Foaie verde foi ca plopu” !
      Cu tine am incheiat !.
      Am mai mult in cur decit tu in cap ! Basta !

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Vezi că ești constipat și ți s-a blocat intelijența în drumul de la cap (adică kuuur) către gură. Proștii mor de grija altuia și din ce se pare tu nu vei avea viață lungă. Ia niște calmante. Și ce ar fi să donezi niște bani la Natalia dacă tocmai aici te-ai găsit să refulezi? Ce zici?

        • Margelatu Răspunde

          Deunde stii ca nu am donat ?Dar tu asistent social ce faci ?
          Mai ai Frati pe acasa ?
          An..al..fa..be..tu..le !

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Deunde???? Asistent social???? E tulbure la tine în cap. Am terminat că văd că ești în total retard mintal. Recomand redacției să te blocheze că ești de o nesimțire rară.

        • Margelatu Răspunde

          aici se vede cit de prost esti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.