Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Mai mult mort decât viu. Câine în stare groaznică găsit în Satu Mare. Are nevoie de tratament

Un câine într-o stare groaznică a fost găsit în Satu Mare. Animalul a fost legat cu un fier la gât și are răni extrem de grave. Reprezentanții asociației Freelife fac un apel la sătmăreni, întrucât patrupedul are nevoie de tratament.

,,De azi are un nume, Gamona. Ne intrebam si noi, ei care sunt victimele bipezilor care tin umbra pamantului degeaba…. ce rau a facut pentru a ajunge sa sufere atat, sa ajunga in starea asta, mai mult mort decat viu..si legat cu o bucata de fier de gat…. cat de NEOM poti fi TU care l-ai adus in starea asta, tu care dormi linistit…CUM POTI ????

Avem nevoie de sprijin financiar in continuare, este nevoie de mult timp până sa isi revina, dar vom face tot posibilul sa REUSIM. Pe lângă tratamente are nevoie de mâncare speciala.

Avem conturi deschise la ALPHA BANK:

RO 35 BUCU 2131210632077 RON

RO 23 BUCU 2131213379089 EUR

COD SWIFT BUCUROBU

sau

cont REVOLUT: 0746813484”.

 

3 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Are nevoie doar de o injectie!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Iti doresc multa sanatate…sa poti duce sufertasu la toata familia ta, pe sectia de oncologie din SM. Lasa tu injectiile pentru altii, incepand cu “oamenii” aia care l-au adus in halul acesta.

  3. Xpert86 Răspunde

    Cine a adus in halul asta un animal este doar o zdreanta!!! Suntem curiosi cine este aceasta zreanta umană si cand va ajunge in cusca!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.