Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Mort de beat, un sătmărean s-a răsturnat cu motocicleta și a luat somn. L-au trezit ambulanțierii

Mort de beat, un sătmărean s-a răsturnat cu motocicleta în șanț și a luat somn. Acesta a fost trezit de ambulanțieri, după care a fost luat în primire de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au identificat conducătorul motoscuterului și s-a stabilit faptul că la data de 21.07.2020, în jurul orei 00:30, inculpatul a condus motoscuterul marca pe DJ 109M din localitatea Batard până în localitatea Bocicău, unde, în dreptul unui imobil, din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a căzut cu motoscuterul în şanţ.

Totodată, s-a stabilit faptul că sătmăreanul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana o puternica halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş în vederea recoltării de mostre biologice de sânge şi de urină în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în organism sau a altor substanţe cu efect stupefiant.

Bărbatul a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.