Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

O femeie din Odoreu a dat nas în nas cu hoţul. Avea cagulă şi mănuşi!

O femeie din Odoreu a dat nas în nas cu hoţul, în propria curte, după ce acesta a furat mai multe scule. Tânărul, de 17 ani, a fost prins iar în cursul acestei săptămâni şi-a aflat pedeapsa.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 27.01.2022, în jurul orei 04:00, după ce a auzit zgomot în podul bucătăriei, o femeie din Odoreu a ieșit în curtea casei pentru a afla ce se întâmplă. Ajunsă în curte a văzut o persoană care cobora pe o scară, din pod. Bărbatul avea capul acoperit și mânuși pe mâini iar după ce l-a întrebat ce face acesta a luat-o la fugă, sărind peste gard.

Femeia a făcut verificări, a observat urme în zăpadă care duceau spre anexa locuinţei şi uşa magaziei deschisă. De acolo i-au dispărut o drujbă, un flex și trei prelungitoare de curent.

Bărbatul a fost prins, fiind un tânăr din cartierul de romi. El și-a recunoscut fapta, justificând că era beat în momentul în care a comis fapta. Tânărul, de 17 ani la data comiterii furtului a fost condamnat la “măsuti educative” timp de 4 luni. El este recunoscut ca o persoană cu probleme de comportament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.