Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

O mamă caută o familie săracă să îi arate fetiței de 5 ani: „La orice mâncare zice bleah”

O mamă din Cluj-Napoca caută o familie săracă pentru a îi arăta fetiței ei, în vârstă de 5 ani, că „se poate și mai rău”. Mesajul mamei a controversat mai multe persoane, iar reacțiile nu au fost tocmai pozitive.

Femeia a publicat pe un grup de mame din județul Cluj, încercând, astfel să găsească o familie săracă și să îi arate fetiței că, în vreme ce ea face mofturi la mâncare, alți copii nu au nimic de mâncare.

„Aș dori să-mi recomandați un loc unde e sărăcia mare. Să nu fie foarte departe de Cluj. Mulți, posibil să aveți o reacție ciudată sau rea, dar aș dori să-mi duc fata (5 ani) să vadă că sunt mulți copii care nu au jucării, nu au ce mânca… etc. La orice mâncare zice bleag, nimic nu e bine. Degeaba îi explic că mulți copii nu au cât are ea, și mulți ar fi fericiți să mănânce ce nu mănâncă ea! Vreau să vadă cu ochii ei. Poate se schimbă atitudinea ei. Mulțumesc.

Mesajul femeii a stârnit indignare în mediul virtual.

”În loc să dorească să îi ajute, merge acolo ca la zoo, să zică fetița „Uite, mămiii! Săracii!”, a spus o altă femeie.

„Este trist că cucoana asta crede că zonele defavorizate sunt un fel de grădini zoologice în care îți duci copilul să învețe ceva.”, este mesajul unei alte femei.

6 comentarii

  1. Mimi Răspunde

    La 5 ani, nu fetița este de vină ci chiar educația primită și cei care i-au asigurat-o!

  2. Pistike Răspunde

    Mami asta are nevoie de un psiholog sau, poate chiar, psihiatru! Problema ESTE EA, ,nu la ea și în mod evident, nu fetița!

  3. H&R Răspunde

    Cei 7 ani de acasa. 5 au trecut deja. Tarziu.

  4. Dana Răspunde

    Acea mama ar trebui sa ia oala cu mincarea refuzata de fiica iei și sa meargă la copii saraci. Asa ii poate da o lecție fiicei iei, nu doar sa se uite la acei copii saraci care au stomacu gol. Dacă fetita va vedea cu ce pofta maminca copilașii din mincarea mamei, asa va minca și ia. Doar o vizita nu o va ajuta pe ferită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.