Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Primarul din comuna Satu Mare (nu municipiul), căutat după un accident. A fugit de poliție

ACTUALIZARE. Primarul s-a dus la poliţie, iar alcoolemia a fost zero. În plus, poliţiştii au verificat maşina, dar aceasta nu are niciun fel de urmă de accident.

S-a deschis un dosar penal pentru vătămare de inculpă şi cel mai probabil se va continua cu un dosar penal pentru fugă de la locul accidentului cu autor necunoscut.

Știrea inițială:

Primarul din comuna Satu Mare (nu municipiul) este căutat după un accident. Acesta a fugit de poliție.

Un primar din localitatea suceveană Satu Mare e căutat de peste 12 ore după ce a provocat un accident de circulație și a fugit, informează antena3.ro. Toader Adrian Lavric a fost căutat toată noaptea de polițiști. Edilul a provocat un accident grav pe un drum comunal și a fugit. Acesta a intrat pe contrasens și a lovit o mașină care circula regulamentar. Șoferul s-a ales cu mai multe coaste rupte.

Polițiștii au mers atât acasă la primar, cât și la cea a părinților săi, în speranța că îl vor găsi, însă în zadar. Mașina suspectă că ar fi fost implicat în accident era parcată în curtea acestuia. Deși au strigat la poartă și au pornit sistemul acustic de pe autospecialele de poliție, nu au primit niciun răspuns.

 

7 comentarii

  1. Andrew Tate Răspunde

    Deja m-am bucurat ca a fost rahatul cu ochi de szűcs szabolcs, jigodie ce este din Viile Satu Mare.

  2. Norick Răspunde

    Era de așteptat ca primarul SZESKOS din oraș să facă accident la cât de JOZAN e!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Amu szeskós ești tu și ai picat tocmai de papagal. Că nu ești în stare să citești cap-coadă câteva rânduri. Hai să te ajut! “….. localitatea suceveană Satu Mare …..”. Vrei și hartă???

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      …. că vorba vine când scrie în titlu că nu e vorba de primarul municipiului nostru și că este și dat numele ca fiind Toader Adrian Lavric…… E greu când ți se dă mură-n gură și tot îți scapă pe jos???? Așa e că tu nu ești @Norick cel adevărat? Jalnic mai ești.

      • Norick Răspunde

        Sigur nu este ! Doar un hoț ordinar de la periferie, la care furatu’ este la nivel standard în familie. 😛 😀

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Mda. Exact cum credeam. Nici măcar nu e un analfabet funcțional. Probabil nici să copieze nu e în stare acest măturător de prin saivane. Că nici la muls nu-l pun că peste tot munca sa e numai pagubă.🤮😵😲😢😥

          • Norick

            😀 🙂 Corect! 🙂
            Totuși pe mine mă distrează , hoția asta ieftină . Problema mai gravă, este, ca derbedeul asta și în magazin așa” procedează” … 😛
            Weekend plăcut să ai :–)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.