Ultima actualizare: azi, 15:17

Naţionale

Revoltător! Un violator umblă liber pe străzi pentru că judecătorul a întârziat la serviciu

Caz revoltător în Dej! Un violator umblă liber pe străzi pentru că judecătorul a întârziat la serviciu. Acum bărbatul este de negăsit. 

Bărbatul, reţinut pentru că ar fi violat o fată de 17 ani, a fost eliberat după ce magistratul, care trebuia să decidă dacă rămâne sau nu după gratii, a întârziat câteva ore la muncă, informează observatornews.ro. Degeaba a emis apoi mandatul de arestare. Individul este de negăsit de ieri.

Bărbatul a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, după ce a intrat cu forţa în casă peste o adolescentă de 17 ani şi a violat-o. Ordonanţa de reţinere era valabilă până ieri la ora 13, tocmai din acest motiv şedinţa de judecată a fost programată înaintea acestei ore. Numai că la ora la care a expirat reţinerea, judecătorul de drepturi şi libertăţi nu era venit încă la muncă, deşi fusese anunţat cu o zi înainte.

Poliţiştii nu au mai avut bază legală ca să îl reţină pe bărbat, astfel că l-au eliberat. Abia după 3 ore, când judecătoarea a ajuns la muncă, a emis şi mandatul de arestare pentru 30 de zile. Omul este acum de negăsit.

Sursa: observatornews.ro

 

13 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Daca ar fi fost violata fica lui alta era treaba !

  2. Margelatu Răspunde

    Crecă e ceva neam de-al mnyeu.

    • Margelatu Răspunde

      Te-ai molipsit de numele meu ?
      Am sa verific la adresa ziarului de ce i-mi folosesti numele meu ?
      Sa stii ca te voi gasi sigur ori unde ai fi !

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Deja ești prea penibil. Nu crezi că ai dezvoltat ceva obsesie?
        Sugerez redacției să-l blocheze o vreme pe nesimțitul ăsta că se pare nu știe până unde este lungul nasului. Și mai ales că scrie tâmpeniile astea tocmai la acest articol. Îți doresc nefericitule ca toți copiii tăi să aibă parte de tot “binele” de care suferă această săracă fetiță.
        din partea mea demult am terminat dar tu verși debilitățile tale oligofrenice la foc continuu. Te rog să continui până nu se sesizează careva și atunci poate te va căuta de sănătate. Că meriți cu vârf și îndesat.
        PS. Cum poate un om după tine să se molipsească de un nume?

        • Margelatu Răspunde

          Iar ai aparut ?
          IP Adresse l-am gasit ,saptamana viitore probabil sa ne intalnim !!
          Urmeaza !

  3. Profu Răspunde

    Acum ar trebui arestat judecătorul în locul violatorului.
    Dacă la privat întârzii 3 ore de la muncă,în ziua următoare te da afară.
    Dar judecătorul își permite să intarzaie,deoarece nui face nimeni nimic,iar pentru salariul nesimțit de vreo 30.000.lei poate să facă ce vrea mușchi lui.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Ca și cum s-ar zice ceva de genul favorizarea infractorului???? Numai întreb și eu. Cum se poate întâmpla așa ceva? Mă gândesc era ocupat cu socoteala cât mai este AMR până la pensia foarte specială? Să întârzii 3 ore la serviciu în secolul 21 în epoca internetului și a celulalelor inteligente și când ești contracronometru și ai treabă???? Că alții depinde de tine??? Asta dă bine la comisia pentru Schengen, să știți.💩

  4. Vasile Răspunde

    Nu mă fraierilor,doamna judecător era cu procurorul la o bere și nu a avut vreme de un mic violator ,eu propun reconstituirea violului,dar victima să fie onorata instanță,ce i-ar mai plăcea.

  5. H&R Răspunde

    Judecatoarea sau judecatorul pana la urma?

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Parca suntem in lumea a 3 a , ma jur. Numa in Haiti se mai intampla asa ceva. Io cred ca tara asta ii blestemata de Ceausescu

  7. Vasile Răspunde

    Nu contează că este bărbat sau femeie,vorbim de funcție de spune doamnă judecător iar dacă este bărbat domnule judecător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.