Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Sătmărean oprit în trafic de polițiști. Prins la volan cu permis fals din Ucraina

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au oprit în trafic, în Odoreu, judeţul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român ce a prezentat un permis de conducere fals.

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, aflați în misiune de supraveghere și control în zona de responsabilitate au oprit, în trafic, în localitatea Odoreu, județul Satu Mare, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

La volanul mașinii se afla un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, din județul Satu Mare.

Bărbatul a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina. Însă la verificarea acestui, polițiștii au constatat că documentul este un fals total, ce nu întrunește elementele de formă și de fond ale unuia autentic.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.