Ultima actualizare: azi, 16:47

Naţionale

Se întâmplă în România: Un tânăr drogat și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii

Se întâmplă în România: Un tânăr drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii. Incidentul s-a produs luni dimineață în Capitală.

Potrivit g4media.ro, polițiștii au reușit să salveze, luni dimineață, o femeie care a fost băgată de iubitul ei în portbagajul unei mașini, după care a dat foc autovehicului. După ce au primit un apel prin 112, polițiștii au reușit să găsească mașina și să scoată femeia la timp din portbagajul acesteia.

Femeia a sunat inițial la 112 anunțând că a fost agresată de iubitul ei. Ulterior, acesta a băgat-o pe femeie în portbagajul unui Audi A4 și a plecat cu mașina într-o direcție necunoscută. În jurul orei 05.00 dimineața, un echipaj al poliției a găsit autoturismul oprit pe un câmp în apropierea străzii Mărului din Sectorul 3.

Polițiștii au observat că mașina ardea, iar din portbagaj au auzit țipetele unei persoane. Au reușit, în final, să scoată femeia la timp din portbagaj și să stingă incendiul. Totodată, polițiștii au reușit localizarea și depistarea suspectului, în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul.

În urma testării, s-a constatat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și pozitiv la cocaină.

Sursa: g4media.ro

3 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Probabil Io fost frig?

  2. H&R Răspunde

    De ce nu scrieti ca era un cantaret manelist?

  3. Joska Răspunde

    Ce tânăr, era un tiganoi din ferentari, un jeg (jeg = și nanelist)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.