Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Stimulente de 270.000 de lei pentru medicii de la Spitalul Judeţean Satu Mare

Medicii de la Spitalul Judeţean Satu Mare vor primi în acest an stimulente de 270.000 de lei, proiectul urmând să fie aprobat în şedinţa Consiliului Judeţean de luni, 27 februarie. Stimulentele vor fi acordate lunar personalului medical şi de specialitate.

Potrivit fundamentării întocmite de către conducerea Consiliului Judeţean:”Autorităţile administraţiei publice locale pot acorda personalului medical şi de specialitate din spitalele publice din reţeaua sanitară proprie stimulente financiare lunare, în limita a două salarii minime brute pe ţară, în baza hotărârii autorităţilor deliberative ale autorităţilor administraţiei publice locale, în limita bugetului aprobat”.

Prin raportare la articolul mai susmenționat nivelul lunar al stimulentelor financiare pentru personalul medical și de specialitate, nu poate fi mai mare de două salarii minime brute pe țară garantate în plată în vigoare.

Astfel, se propune acordarea stimulentelor financiare pentru anul 2023, în sumă de 270.513 lei, personalului medical și de specialitate angajat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, sumă care cuprinde și contribuția asiguratorie pentru muncă aferentă.

Finanțarea acordării stimulentelor financiare lunare va fi asigurată din veniturile proprii ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, exclusiv din veniturile realizate în baza contractului încheiat cu Casa de asigurări sociale de sănătate, din subvențiile de la bugetul de stat și local, din donații și sponsorizări.

 

9 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Ca și merita!da, da..”merita”

  2. Adi Răspunde

    Dar domnul manager , care este inițiatorul și eminenta cenușie a întregului program de management nu a primit un bonus dar el în euro , de la lei face alergie !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și ăsta o fi un fel de menajer ca și Maskulik sitimenajerul. Titlul este scris intenționat greșit. Face și ăla ce i se spune.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Statuie nu vrea fiecare? Numai întreb așa.🤔😮😵😠😒😰
    Că doar trebuie puțin insistat și se va rezolva și aia. Că nu permitem, nu?
    oamenii fug pe cât pot de spital, oșenii mai degrabă merg la Baia Mare că nu avem neurochirurgie restul la Cluj, Oradea sau Debrecen că și cardiologia am făcut praf și am donat tot la Oradea și noi le mai și felicităm cu premii?? Pentru ce??? Pentru fata aia moartă pe mâna lor???? Și câte mai pot fi și s-a pus batista pe țambal! Sincer dacă aș fi cadru medical și m-ar întreba unde lucrez mi-ar fi rușine să recunosc. Dar dați-le premii că oricum nu le ajunge! Triplați-le sumele sau și mai mult!!! Dă-i înainte cu tupeu!

  4. Adela Răspunde

    Incredibil. Nu sunt bani pentru analize, tratamente, aparatura, si medicii primesc stimulente.Rusine! RUSINE PENTRU OAMENII CARE MOR CU ZILE!!! unii trebuie sa dea bani pentru trimitere la specialist! RUSINE! RUSINE SA VA FIE!

    • H&R Răspunde

      De ce rusine? Au dat o gramada vaccinuri covid. Merita zic eu. De booster inca nici nu am pomenit.

  5. H&R Răspunde

    Boosteru mi l-am bagat si eu, iar acuma am devenit autist. Scuzati comportamentul

  6. Soso Răspunde

    Nesimtiti! De aia cotizam la sanatate jumate salariu sa primeasca altii stimulente.Noi n-avem gratuitate la analize ca nu sunt fonduri..doar pentru neamurile lor.Cand naiba o sa se termine cu coruptia si cu nedreptatea?!Mai dati-le plicuri!

  7. 3.14 Răspunde

    Astia sunt premiati sa ne dezbrace, sa ne umileasca, sa vorbeasca cu noi ca si cu niste gunoaie, sa ne bage in groapa. Si groparii??? Ei nimic, nici o marire, nici un premiu? Pt director si pt pop raul nici o statuie, nici o pensie speciala? Nu mai mere ase oameni buni, vreau statuie cu ei, cu asistentele de la UPU! Dezbracata(cata), pana la brau (ccata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.