Ultima actualizare: azi, 09:44

Locale

Tânăr din Carei, beat la volan. A intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public

Un tânăr din municipiul Carei a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, a pierdut controlul mașinii și a lovit un stâlp de iluminat public. Acum, acesta își așteaptă sentința.

Potrivit informațiilor PortalSM, un tânăr din Carei a condus în data de 25.09.2022, în jurul orei 05:20 între localitatea Poieni şi Urziceni după ce a consumat băuturi alcoolice. Acesta a pierdut controlul autoturismului, iar mașina a derapat de pe carosabil și a lovit un stâlp de susținere a rețelei de iluminat public.

Polițiștii au ajuns la fața locului după ce au fost sesizați de un incident rutier soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto. Ajunși la fața locului, aceștia au legitimat șoferul, acesta emanând un miros puternic de alcool. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,71mg/l alcool în aerul expirat.

Acum, șoferul se află în stare de libertate și urmează să fie judecat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.