Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Un bărbat din Satu Mare și-a batjocorit mama în propria casă. A bătut-o în propria casă

Un bărbat din Satu Mare și-a batjocorit mama în propria casă. După ce a băut mai multe pahare, bărbatul a mers la mama lui și a bătut-o. Acum, el trebuie să păstreze distanța de 100 de metri față de femeie și locuința acesteia.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data 15, 16 și 17.02.2023, o femeie din Satu Mare a fost agresată în propria locuință chiar de fiul său. Acesta a venit în casa femeii după ce a consumat băuturi alcoolice și a început să provoace scandal. Bărbatul a agresat-o fizic și verbal pe femeie, provocându-i leziuni.

Potrivit femeii, fiul ei a provocat de nenumărate ori scandaluri. El a ameninţat-o, a agresat-o fizic, a înjurat-o și i-a provocat leziuni.

Acum, femeia are ordin de protecție împotriva fiului său, prin care acesta este obligat la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de reclamantă şi faţă de domiciliul acesteia.

Foto: scop ilustrativ

Un comentariu

  1. Bente Aurica Răspunde

    Acești oameni care își bat părinți ar trebui beliți și pus sare și piper pe rana deschisa cit se chinuie o mama sa crească un copil o viata iar el să-și bata joc de dansa doar la 500 de metri distanta sa fie de la mama lui rușine sai fie nemernic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.