Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Un sătmărean a vrut să cumpere un tractor online, dar a luat țeapă

Un bărbat din Satu Mare a încercat să cumpere un tractor online. El a trebuit să achite suma integrală înainte de a vedea tractorul şi a rămas şi fără bani şi fără tractor. Au trecut 5 ani de la incident, iar acum a obţinut o sentinţă prin care îl obligă pe cel care a primit banii să îi returneze. Vânzătorul se află încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 19 octombrie 2017, un sătmărean a dorit sa achiziţioneze un tractor, ocazie cu care acesta a accesat un site de vânzare –cumpărare şi a găsit un tractor în valoare de 32.500 de lei.

Sătmăreanul a sunat la numărul de telefon pentru a discuta cu vânzătorul tractorului. Aceștia au negociat și s-au înţeles la suma de 27.500 de lei, cu condiția ca sătmăreanul să vireze prima dată suma de bani în contul vânzătorului.

La data de 19.10.2017, bărbatul a virat suma de 6.000 de lei, la data de 20.10.2017 a virat suma de 16.000 de lei și la data de 23.10.2017 a virat suma de 5.500 de lei. După achitarea tractorului, sătmăreanul a încercat să contacteze cumpărătorul, însă fără rezultat.

Vânzătorul tractorului nu a mai putut fi contactat deoarece acesta se afla încarcerat în Penitenciarul Mioveni. Acum, instanța îl obligă pe inculpat la achitarea sumei de 27.500 de lei, către sătmărean. Rămâne de văzut când şi în ce condiţii îşi va recupera suma.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Domnia si prostia se plateste. Se plateste cam scump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.