Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Un tractorist îmbibat cu alcool a lovit un stâlp metalic. Vecina a chemat poliția

Un tractorist îmbibat cu alcool a intrat cu utilajul într-un stâlp metalic. Ghinionul lui a fost că vecina a chemat imediat poliţia.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că o persoană a condus vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice pe drumurile publice din localitatea Băbăşeşti. Ajunse la faţa locului, în urma investigaţiilor efectuate, polițiștii au constatat că, în timp ce conducea un tractor, un bărbat a acroşat cu utilajul un stâlp. Întrucât individul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etlotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, de la câmp, cu tractorul, în încercarea de a intra în curtea imobilului unde domiciliază, a pierdut controlul tractorului întrucât nu avea ambreiaj şi a intrat cu cupa acestuia în poartă. Fiind întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul vehiculului acesta a răspuns că a consumat 100 ml de palincă de casă după incident, menționând că la momentul incidentului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a primit o condamnare cu suspendare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.