PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Şofer nepăsător. L-a ocolit pe şoferul maşinii în flăcări şi a plecat mai departe

Prima maşină care a trecut pe lângă autoutilitara aflată în flăcări a fost un autoturism de teren. Şoferul a plecat nepăsător de la faţa locului, fără a opri să vadă dacă ar putea să îl ajute pe şoferul disperat. Şoferul autoutilitarei a sărit brusc din vehiculul în flăcări şi a mers spre şosea.

Din imaginile surprinse de pe o cameră de supraveghere se vede cum acesta era să fie lovit de şoferul maşinii de teren. Acest şofer pur şi simplu l-a ocolit şi a plecat mai departe fără să oprească să vadă dacă ar avea nevoie de ajutor.

Amintim că momentul accidentului de marţi din Pişcolt a fost surprins LIVE de o cameră de supraveghere montată pe o casă. Din imagini se vede cum autospeciala părăseşte partea carosabilă, intră pe contrasens şi se loveşte de o casă de pe partea stângă.

Autoutilitara a rupt o conductă de gaz, buteliile s-au aprins şi a luat foc şi casa.

Potrivit informaţiilor PortalSM, şoferului i s-a făcut rău la volan. El nu era sub influenţa alcoolului, nu avea telefonul în mână. A reuşit să iasă din maşină în ultimul moment, înainte ca totul să ia foc.

Din cauza incendiului maşina a fost distrusă în totalitate, au explodat 14 butelii iar casa s-a aprins, gardul a fost dărâmat. Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului, focul a curpins acoperişul casei.