Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Şofer nepăsător. L-a ocolit pe şoferul maşinii în flăcări şi a plecat mai departe

Prima maşină care a trecut pe lângă autoutilitara aflată în flăcări a fost un autoturism de teren. Şoferul a plecat nepăsător de la faţa locului, fără a opri să vadă dacă ar putea să îl ajute pe şoferul disperat. Şoferul autoutilitarei a sărit brusc din vehiculul în flăcări şi a mers spre şosea.

Din imaginile surprinse de pe o cameră de supraveghere se vede cum acesta era să fie lovit de şoferul maşinii de teren. Acest şofer pur şi simplu l-a ocolit şi a plecat mai departe fără să oprească să vadă dacă ar avea nevoie de ajutor.

Amintim că momentul accidentului de marţi din Pişcolt a fost surprins LIVE de o cameră de supraveghere montată pe o casă. Din imagini se vede cum autospeciala părăseşte partea carosabilă, intră pe contrasens şi se loveşte de o casă de pe partea stângă.

Autoutilitara a rupt o conductă de gaz, buteliile s-au aprins şi a luat foc şi casa.

Potrivit informaţiilor PortalSM, şoferului i s-a făcut rău la volan. El nu era sub influenţa alcoolului, nu avea telefonul în mână. A reuşit să iasă din maşină în ultimul moment, înainte ca totul să ia foc.

Din cauza incendiului maşina a fost distrusă în totalitate, au explodat 14 butelii iar casa s-a aprins, gardul a fost dărâmat. Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului, focul a curpins acoperişul casei.

 

 

17 comentarii

  1. Handy portar sm Răspunde

    Voi judecati dar nu sunteti in stare sa scrieti corect 5 fraze fara greseli…..

    1. Din imaginile surprinse de pe o cameră de supraveghere se “vedem” cum acesta…..
    2. El nu “er asub” influenţa ……
    3. …… “gardula” fost dărâmat.

    Sunteti de toata jena

  2. Pamant Răspunde

    Ai omis una…şoferului is-a făcut rău la volan.
    Poate cel/cea care a scris articolul este de alta nationalitate…

  3. LACI Răspunde

    Sau poate era Bozgorel:))) , PS: Transilvania pamant Unguresc!!!

  4. Eu Răspunde

    Am inteles ca cei de la PortalSm au gresit. Dar acel … cum sa-l numesc,” sofer” care imediat dupa impact trece nepasator pe langa victima chiar era sa dea peste el.Totusi hai sa comentam acest aspect ,individul sau individa ,sa gandit la victima ? Oare ai lui nu poate sa pateasca la fel? Legislatia nu scrie clar ca in asemenea cauza opresti vehicului si vezi daca poti ajuta! Putea sa moara un om pentru nepasarea acelui “sofer”! Si nu era unul cu BMW ci chiar cu ditamai Mercedesul! Rusine soferule!!! Sper ca a dormit linistit .

    • altu fără bmw Răspunde

      Poate nu a oprit că habar nu avea ce să facă sau poate nici stingător nu avea în mașină. Mai știi la de ăștia????? Educația pe linie rutiară este mai mult decât praf și majoritatea uită că oricând poate să se afle într-o situația similară fără să aibă vreo vină și ceilalți trec indiferent pe lângă el! A se vedea în acest sens și știrea cu omul culcat pe asfalt în Alba iulia și mașinile ( și nu una ci multe!!!) l-au ocolit fără să vadă ce are!

    • Pamant Răspunde

      Da , ai perfecta dreptate , dar daca te uiti bine la inregistrare nimeni nu a sarit in ajutorul omului , toti au iesit la poarta sa priveasca ca la circ.Atat despre spiritul civic al oamenilor , lipseste cu desavarsire si din pacate tot mai rau este pe zi ce trece.

      • altu fără bmw Răspunde

        În cazul cetățenilor care se uitau ca la circ aia chiar nu pot pricepe că nimeni nu făcea un gest să sune măcar la 112 când mașina era plină cu butelii de PB și deja ardea!!!! Nici dacă mă împuști nu pot pricepe asta! Că doar era vorba că le pot lua foc casele!!!! Pentru ca să pricepi asta nu-ți trebuie multă școală!

  5. portal sm o sugi Răspunde

    Portal caca sm ,cand ard 20 de buteli de gaz nu faci pe eroul ,iti iesi plasuca si fugi cat mai departe ,lasi bujetarii de profil sa lucre .

  6. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Asta e si recomandarea pompierilor …. sau in cel mai rau caz te roaga sa avertizezi si pe altii sa nu se apropie pina vin ei.

  7. Gheorghe Răspunde

    Ce-mi place logica unora de pe aici!Fain gandim,ce sa te mai astepti ca daca esti intr-o situatie limita,in pericol sa-ti pierzi viata cineva sa-ti intinda o mana de ajutor!Nimic din toate astea doar gargara la nesfarsit si vorbe aruncate la bascalie crezand ca suntem intangibili ca noua nu ni se poate intampla nimic grav.Neuroni prajiti si odihniti si pe aici.Va intreb pe unii ce ati zice daca voua v-i s-ar intampla vreo nenorocire si nimeni sa nu va dea o manuta de ajutor,sa priveasca pasiv cu mana la prohab sau cu telefonul la filmare cum va dati duhul intr-o situatie limita si sa zica,,asta-i cu aceea”.Daca pruncul sotia,parintii tai ar fi in situatii limita si nimeni nu ar misca o unghie sa ajute ai fi tot asa de ,,smecher” in declaratii stiind ca l-ar fi putut salva de la moarte si nu a facut-o?Mai da nici cel putin sa opresti si sa incerci sau sa te interesezi daca poti sa ajuti cu ceva?Omenia si recunostinta sunt pasari tot mai rare in schimb mama prostilor este gravida anual si fata tripleti mereu,mereu.

  8. soldatu svejk Răspunde

    Accidentu a fost in pustietate ,unde viața omului ar fi depins doar de soferu incriminat.? Sau in mijlocul unui sat ,plin de oameni..intreb si io…

    • Gheorghe Răspunde

      Soldat,totul s-a petrecut in Romania judetul Satu-Mare localitatea unde locuiesc oameni de omenie clasa intai,localitatea se numeste Piscolt.Oameni harnici si….saritori,saritori de santuri sau de garduri ca la necaz nu tare-i trage saritul.Vorba aceea,,tune trasneasca,in mine nu numereasca”!!

      • Maci Laci Răspunde

        Gandirea ta pare a unui analfabet functional,numa bate din gura sa se afle in treaba ,daca sarea tot satul Piscolt sa ajute si sareau in aer buteliile si acuma vorbeam de multi morti ce mai comentai ?sunt situatii cand efectiv trebuie sa astepti ajutorul specializat da na tu nu ai de unde sa sti .

  9. Boda proste Răspunde

    Comentatorii de pe aici probabil mergeau sa mute buteliile sa nu explodeze. Plin de eroi de tastatura pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.