Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Adrian Cozma, reacție la folosirea steagului cu Ungaria Mare pe stadion: Provocarea există

Deputatul PNL, Adrian Cozma, a reacționat după ce Federația Maghiară de Fotbal a anunțat că poate folosi simbolul Ungariei Mari pe steaguri și fulare la meciurile naționalei. ,,Provocarea există. (…) UDMR trebuie să fie explicită în astfel de momente pentru a nu lăsa loc de interpretări”, spune Cozma. 

,,Federația de Fotbal a Ungariei menține o stare de tensiune care nu ajută pe nimeni, dimpotrivă! UEFA nu permite afișarea simbolurilor care fac trimitere la harta Ungariei dorită de revizioniștii maghiari la meciurile de fotbal. În fapt UEFA nu a acordat nicio autorizare, dar provocarea există. Afișarea unor simboluri politice pe stadioane trebuie interzisă, iar asta ar trebui să învețe agitatorii maghiari.

UDMR trebuie să fie explicită în astfel de momente pentru a nu lăsa loc de interpretări. Datoria lor in acest moment era să emită un comunicat prin care condamne astfel de manifestări care aduc atingere identității naționale a românilor”, a spus Adrian Cozma.

Oficialii celor de la UEFA au semnat o scrisoare prin care forul de la Budapesta este avertizat că va suporta consecințe disciplinare dacă se vor afișa pe stadioane astfel de steaguri sau bannere.

 

12 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Bravo ungurilor!!!asta dă dovadă că sunteți slabi,norocul vostru că aveți femei bune de p….a altfel voi sunteți varză.

  2. Catalin Răspunde

    Buna treaba! Adrian Cozma, provenind dintr-o familie mixtă, cu mama de etnie maghiara a devenit mare patriot roman. De obicei așa se întâmpla, cei din familii mixte aduna din pruncie numeroase frustrări nefiind încadrabili niciunei etnii și atunci devin naționaliști înflăcărați fie romani, fie maghiari.

    • c-block Răspunde

      E foarte mare frustrarea printre cei de teapa lor. Apoi la un moment dat se poate ca să aterizeze pe jos, așa frumos printre două scaune. Dacă s-ar întâmpla nu aș plânge. Tot așa nu le pot jeli pe cei care schimbă partidul mai ceva ca izmenele.

  3. vadimT Răspunde

    eu zic, s-o sacrifice si pe mama sa, asa devine mai mare roman!!
    Rusine kozma adrian.

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Traiasca Ungaria Mare……
    Tiganii din sud ne-o tras in jos , de aceea suntem groapa de gunoi a Europei.

  5. Unu Răspunde

    Un patriot adevărat, bravo!

  6. Norik Răspunde

    Va deranjeaza ca spune adevarul.

  7. Vasile Răspunde

    Bă piticilor!!!ungurii cu dracu ne-a ajutat pe noi românii din Ardeal

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Pe tine nu te poate ajuta nici Baba Vanga sau Nostradamus. Du-te și dăți cu capul de stâlpii electrici de pe pista de biciclete de pe Rodnei că poate te trezești. Nu am speranțe mari.

  8. Vasile Răspunde

    Bă piticule,nu unguru tău a făcut pista printre stalpi?

  9. Vasile Răspunde

    Că io sunt ofticat că nu face bandă specială nimenea pentru căruța me cu ștraf. Păi cum să mai circule atuncea omul prin oraș? Luați urjent măsuri. Adică lungime-lățime.

  10. pentruVasilicafustratule Răspunde

    aloleo si eu am vazut harta cu romania mare… cu Moldova cu Bucovina de Nord cu Budjacul ,pai si romancele sint bune de p…la ,cum misca pe carnatul unguresc romancele pfooaaiii de de nota 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.