Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Coșuri cu legume muncite de tinerii defavorizați, de vânzare. Adevărate porții de sănătate

Un nou sezon de coșuri cu legume a fost pornit de Grădina Stea. Legumele sunt cultivate în cadrul activității sociale a asociației ce are la bază un program de terapie prin horticultură pentru tinerii din medii defavorizate.

Pentru miercuri, 22 martie, cei de la Grădina Stea pregătesc zece coșuri cu legume bio, dând astfel startul porțiilor de sănătate și energie.

Un coș conține:

  • 1,5 kg spanac;
  • 1 legătură usturoi verde.

Prețul unui coș este de 25 RON cu livrare gratuită în Satu Mare. Comenzi prin mesaj pe pagina Facebook Grădina Stea sau Asociația Stea, cu confirmare.

9 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Ne spuneți și nouă unde sunt serele astea? să dăm și noi o mână de ajutor

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      😲😅🤣😆😄😂. Du-te în piață că iei oricum mai ieftin. Se poate că și ei de acolo se aprovizionează. Că știu eu ce am văzut la capitolul “muncă în sere” la ei. Și auzisem câte ceva și de la alții. Mascaradă. Că vorba vine 1,5 kg de spanac e 15 RON iar o legătură de ceapă verde max. 2 RON. Și asta nu la en-gross sau la producător ci la primul aprozar de sub bloc. Adică cu adaos și cu acte, pe factură și nu la negru-cenușiu.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Vasile ești pus pe glume? De fapt cineva trebuie să și lucreze.

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Foarte scump…..dincolo era mai ieftin

  4. Vasile Răspunde

    Eu n-am spus asta,dar nu așa se încurajează munca,cineva profită de pe urma acestor amărâți.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Nici ei nu se rup la capitolul muncă. Crede-mă știu foarte bine de ce spun. Unul din motive ar fi tocmai ce ai scris adineauri. Dar ar fi și altele. Ăștia trebuie ajutați să învețe să se autogospodărească. În toți anii ăștia numai pe asta nu s-a pus accent, chiar deloc.

  5. Vasile Răspunde

    Vă mai spun ceva! O doamnă care lucrează la Tribunalul Satu Mare și soțul ei pensionar special la 50 de ani ,vindeau mărțișoare in fața bisericilor,tot în numele amărâților, evaziune fiscală i se spune.

  6. Erdélyi Răspunde

    Buna seara. Ne informati va rog frumos unde sunt serele acestea. Vrem sa ajutam .

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Din câte știu eu e ceva parcelă primită încă de pe vremea lui Coica undeva pe lângă Sătmărel sau prin Balta Blondă. Nu știu exact. Dar nu vă pricep. Intrați pe f.book la Asociația asta aveți acolo număr de telefon și întrebați. Doar nu aveți pretenția absurdă ca ziariștii sătmăreni să-și facă meseria cum trebuie și să vă ofere informații complete? Ar fi și culmea! Vă trebuie toate mură-n gură? Dar din ce am înțeles nu ajutor au cerut ci ca să mergeți și să cumpărați de la ei. Dar dacă vreți dezamăgire mergeți, nu vă împiedică nimeni.
      https://www.facebook.com/SteaSatuMare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.