Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Curațenie pe malul lacului Călinești-Oaș. Elevi, profesori și oameni politici au strâns deșeuri

Acțiune de curățenie pe malul lacului Călinești-Oaș. Elevi, profesori și oameni politici au participat la curățenia de primăvară, inițiată de Primăria Călinești-Oaș, după care, la final, cu toții au fost răsplătiți cu tradiționala „slănină pe băț”.

„Stimați cetateni! Azi am încheiat o acțiune de curățenie pe malul lacului Calinesti Oas, asa cum am obișnuit în fiecare an! Mulțumesc pe aceasta cale tuturor celor care au răspuns invitației noastre și au participat alături de noi-Primaria Calinesti Oas, elevi și profesori ai Scolii Gimnaziale Calinesti Oas, SGA – Apele Romane în frunte cu dl. director Andrieș! Mulțumim și Primariei comunei Bixad pentru participare! Am adunat peste 300 de saci cu deșeuri! Și nu în ultimul rând mulțumim călduros echipei PNL Satu Mare care ni s – a alăturat la această actiune, în frunte cu dl Deputat Adrian Cozma și dl.Secretar de stat Valer Beseni! În final , întreaga echipă a fost răsplătită cu tradițională ” slănină pe băț “! Mulțumesc încă o data tuturor participanților”, este mesajul primarului Călinești-Oaș, Dinu Birtoc.
„Curățenie și ecologizare la Călinești-Oaș. E important să conștientizăm cât mai mult că trebuie să avem grijă de natură, de mediul înconjurător. Primul lucru pe care trebuie să-l facem e să nu mai aruncăm deșeuri, hârtii, anvelope, haine și alte lucruri pe câmp, pe malurile râurilor sau în pădure”, a transmis deputatul Adrian Cozma.

3 comentarii

  1. Văru Răspunde

    Au fost recompensati cu ..slănină pe băț….. sau slănină la frigare ?? …..care -o fi tradițional spus …sau nici una . halal ….

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      @Văru. Slana nu are cum să fie halal adică kusher din motive bine cunoscute.😲😉

  2. Copil Răspunde

    Birtoc e cel mai corupt primar din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.