Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Accident grav în județul Satu Mare. Persoană în stop cardio-respirator!

ACTUALIZARE. Un sătmărean și-a pierdut viața într-un grav accident produs în localitatea Doba din județul Satu Mare.

Ce spun pompierii:

Pompierii Detașamentului Satu Mare au intervenit în jurul orei 20.30, cu o autospecială echipata cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate de 9 subofițeri, la un accident rutier care a avut loc în localitatea Doba.

Echipajele operative ajunse la locul evenimentului au identificat un autoturism care părăsise partea carosabilă, în urma incidentului rezultând o victima încarcerată și inconștientă. Salvatorii au extras victima încarcerată (un bărbat de aproximativ 60 ani) și au predat-o echipajului de prim-ajutor care, au aplicat manevrele de resuscitare.

Pompierii au asigurat, totodată, măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu, în astfel de situații. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare acordate de echipajul TIM, doctorul aflat la locul intervenției declarând ca aceasta  prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Știrea inițială:

Un echipaj militar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, intervine la un accident rutier, în localitatea Doba.

Din primele informații, este extrasă o victimă, rămasă încarcerată și predată echipajului de terapie intensivă mobilă, care ii aplică manevre de resuscitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.