Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. Trotinetist lovit de o mașină

Accident, marți după-masa, 7 martie, în municipiul Satu Mare. Un trotinetist a fost lovit de o mașină.

Accidentul s-a produs lângă Piața Mare din municipiu, lângă trecerea de pietoni. O persoană aflată pe o trotinetă a fost lovită de un autoturism. La fața locului a ajuns o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare.

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

11 comentarii

  1. Nelu Răspunde

    Da autospeciala poliție presupun că a plecat rapid pentru a opri un cond auto care nu a acordat prioritate la trecere pt pietoni.
    Așa am rămas și eu fără permis, dar autospeciala poate parca pe interzis cu fata spre sens unic, de acolo este interzis ieșirea dar iei pot să stea la panda ori unde( și lângă biserica de pe Vasile Lucaciu cu fața spre sensul opus circulației)
    Vânători de permise poliția Satu Mare.

    • Vigilentul Răspunde

      Se vede clar ca masina de politie a iesit de pe sens interzis, acolo este un indicator cu accesul interzis cu exceptia celor care intra in parcare la Mall. De partea cealalta a trecerii de pietoni, inspre Piata Mare, sunt parcate zilnic o gramada de masini care incalca Codul Rutier (nu ai voie sa parchezi chiar langa trecerea de pietoni), dar Politia Rutiera nu ii amendeaza pe soferi pt stationare interzisa, deoarece atunci ar exista o vizibilitate maxima asupra trecerii de pietoni si nu ar mai putea sta la milogeala, deoarece pentru ei e mai important sa ia un carnet decat sa previna un accident. Sunt sigur ca exista o multime de oameni care au observat aceeasi situatie

      • altu fără bmw Răspunde

        Se vede clar că mașina este în poziție corectă dacă ieșea de pe strada aia. Că de intrat dinspre piață nu poți dar de ieșit DA pe lângă mallul lui Bud! Sper că nu ai permis că dacă da atunci ești un pericol pentru ceilalți in trafic. Că dacă nu sunt semne tu le inventezi pentru tine așa cum îți dictează interesul pe moment. Sau vezi numai ce îți convine. Sunt sigur că nici schimbarea de direcție nu ai obieciul să semnalizezi că cel din spatele tău trebuie să-ți citească gândurile. Eu cred că polițiștii au plecat de pe loc fără să se asigure. Au crezut că aveau pornite (așa declară ei) semnalele vizuale. Problema este că asta nu-i disculpă defel! Adică pornești să prinzi pe unul ca să previi un accident dar tu ca organ faci una numai din neatenție? Cum vine asta copiii?

        • Vigilentul Răspunde

          Daca te-ai uita mai atent, ai vedea ca masina de Politie este pozitionata pe partea pe unde se intra in parcarea de la Mall dinspre piata, daca ai trecut vreodata prin zona acolo este un indicator cu intrare interzisa cu exceptia celor care merg in parcare subterana, dar Politia Rutiera sta acolo tot timpul la vanatoare. Deci daca taceai, filozof ramaneai!

          • altu fără bmw

            @Vigilentul. Numai să te citez. Spercănu te superi că te plagiez de aia pun între ghilimele. …..”Se vede clar ca masina de politie a iesit de pe sens interzis”…. Apoi dacă tu reușești să explici celorlalți că de unde și până unde a ieșit poliția de pe sens interzis bravo ție! Cei de la rutieră nu au fost atenți și cea cu trotineta le-a fi tăiat cumva calea și ei nu s-au asigurat. Restul e în capul tău. Du-te și te tratează. Că mai stau și la pândă acolo aia e altă treabă dar reține INTRAREA este interzisă acolo cu excepția celor care vor să intre în parcare și nu IEȘIREA! Așa că poți să taci din gură. Dar nu cred că sesizezi cât de penibil ești.

  2. Tercica Răspunde

    Cu gaozarii nu te pui!

  3. Pop stefan Răspunde

    Foarte bine au facut, ca omorîti oamenii pe trecere si dupa spuneti ca nu i-ati vazut ca va batut soarele in ochi, bravo politiei satmarene ptr astfel de actiuni

  4. Satmarean Răspunde

    Exigență și fermitate Poliția Rutieră !!! Măsuri ferme și acțiuni mai dese !!!

  5. Dani Răspunde

    Chiar masina Politiei a calcat-o pe ce cu trotineta! Sper ca soferul va ramane fara permis pentru neacordare de prioritate ! Curios ce cauta masina Politiei pe interzis? Presupun ca erau in misiune!?

  6. Valentin Mada Răspunde

    Victima era un USR-ist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.