Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Câine bătrân și fără dinți, abandonat în județul Satu Mare. A fost lăsat într-un coș

Un câine bătrân și fără dinți a fost abandonat în județul Satu Mare. Patrupedul a fost lăsat într-un coș.

Câinele a fost abandonat într-o pădure din județul Satu Mare, dar a fost găsit de cei de la asociația Freelife care l-au dus la veterinar.

Momentan cățelul se află sub supraveghere, iar sătmărenii care doresc să ajute cu tratamentul patrupedului se pot adresa celor de la Freelife, pe pagina de Facebook a asociației.

 

7 comentarii

  1. Om nu animal Răspunde

    Ce ciine de “om” poti sa fii sa faci asta !

    • bigbrother Răspunde

      Ca să ții un animal ani întregi, să-i fii stăpân apoi când nu mai e bun îl arunci la gunoi denotă niște lipsuri mari de educație. Dacă chiar e așa bătrân, bolnav și fără dinți putea să-l eutanasieze. Nu e chiar așa de scump și dacă ții la animal chiar de nu ai bani rupi de la gură ca să nu sufere degeaba. Lăsându-l în pădure l-a aruncat pradă animalelor sălbatice. Proprietarul sigur nu e de acolo dar sigur cunoaște puțin zona. Și eu am un câine dar nu l-aș putea arunca așa. Pentru că se vede că avea stăpân, se vede lesa veche, uzată de pe gâtul câinelui.
      Se spunea undeva că societatea se califică prin felul în care se comportă față de animale și față de persoanele cu handicap. Unii se pare au rămas la faza cu peștere și cu piatra de la intrare ca să nu intre peste ei ursul de peșteră. Jalnic! Sper ca fostul proprietar să citească comentariul meu și să aibă la momentul oportun același tratament. Nu cunosc împrejurările dar așa ceva sigur nu se face!

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Eu ii doresc sa-ti citeasca comentariul cat timp asteapta rezultatul testului oncologic al celui mai drag membru din familie. Si preferabil si cel mai tanar…sa nu fie ca, oricum era batran, orb si fara dinti.

        • bigbrother Răspunde

          Eu nu aș fi chiar așa de rău. De obicei aceste specimene nu realizează gravitatea cazului. Apoi dacă ar păți ceva asemănător dar să fie de data asta ei cei luxați să vezi ce ar urla ca din gaură de șarpe. Nu fă altuia ceea ce nici ție nu ți-ar cădea bine. Se predă la școala vieții, adică pe timpul celor 7 ani de acasă. Se pare că delicventul a absentat la cursuri. Eu nu-i doresc nimănui nimic rău dar nici nu accept asemenea derapaje ca în cazul de față.

          • Vulpea bi-polara

            Am zis eu ca trebuie musai sa si realizeze gravitatea diagnosticului? Dimpotriva, sa fie ceva ce sa-l tina cu speranta, dar sa-si cheltuie banii .

  2. Anonimă Răspunde

    Un animal de companie este un angajament pe viață. Frumos, tare frumos le șade celor care își iau pisici sau câini pt că “vai ce pufos și drăgălaș este”, dar îi abandonează când sunt bătrâni sau bolnavi, când “vai vine bebe și are alergie” sau genul “plec din țară și nu-l mai pot ține deci îl arunc undeva într-o pădure”. Oameni buni, gândiți de două ori înainte să adoptați un suflet. Și dacă vă găsiți incapabili să fiți responsabili până la capăt… mai bine nu adoptați. Decât să faceți o ființă nevinovată să sufere.

  3. Neculae Răspunde

    Ce sa mai vorbim,eu una m-am saturat sa vad zilnic catei abandonați,în păduri,popasuri,canale peste tot.Eu una am adunat tot ce am găsit și am dat la toți cunoscuții cite unul,doi din și la mine acasă am adunați din drum 4 plus ce am avut eu.Nu aș putea totuși sa renunț la niciunul,de retardați e plin pământul, dar totuși și legea privind abandonul ar trebui aplicată poate așa ne-am mai reveni din prostie și indisciplina.Omul este elementul cel mai râu.Un câine abandonat suferă f.mult am văzut acest lucru.Cainele așteaptă stăpânul în locul unde este aruncat zile în șir,stăpânul nu apare.Eu am luat o cetelusa din cimp a scăpat și a mers 6 km în locul ei unde am luat-o.Isi aștepta stăpânul care nu a mai venit,am mers și am luat-o iar,dar e f tristă.Asadar nu mai abandonați suflete nevinovate nici nu știți ce mult suferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.