Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Pregătirile pentru Sâmbra Oilor, în linie dreaptă. Sărbătoare în Țara Oașului

Pregătirile pentru “Sâmbra Oilor” sunt în linie dreaptă. Prefectul Radu Roca, împreună cu directorul de Cancelarie, Radu Iancu s-au deplasat astăzi la Huta Certeze, pentru a pune la punct unele detalii organizatorice privind buna desfășurare a tradiționalei sărbători a Țării Oașului, Sâmbra Oilor, ediția a 65-a.

La întâlnirea de pe dealul de la Huta Certeze au mai participat vicepreședintele Consiliului Județean, Lenuța Cornea, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, primarul comunei Certeze, Petru Ciocan, șefi de structuri din Ministerul Afacerilor Interne, directori de instituții deconcentrate cu atribuții în domeniul sanitar şi pentru siguranța alimentelor, respectiv în cultură.

În cadrul întâlnirii de comandament prefectul Radu Roca a trecut în revistă măsurile specifice pentru fiecare instituție în parte, stabilindu-se că fiecare autoritate este pregătită pentru evenimentul ce se va desfășura duminică, 7 mai 2023, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze şi Moișeni.

Cea mai mare serbare câmpenească din județul Satu Mare va avea loc duminică, 7 mai, pe dealul de la Huta Certeze și Moișeni. Marea sărbătoare va debuta, însă, cu o zi mai devreme, în data de 6 mai, atunci când vor fi acordate premiile Oscar pentru folclor.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Păcat pentru politizare. Mare păcat!

    • bigbrother Răspunde

      Noroc că nu se petrece în august că atunci ar fi prăpăd. Nu că așa nu este dar nu are totuși amploarea aia cum vine vara acasă puhoiul. Anul trecut au dat o lecție de civilizație dacii liberi celorlalți locuitori ai județului cum au învățat ei pe afară să facă mizerie pe unde trec. Decât asta mai bine mă lipsesc și nu particip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.