Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

FOTO. Sătmăreanca Florica-Crina Pătcaș, premiată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

𝐌𝐚𝐫𝐭̧𝐢, 𝟐𝟏 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢 𝐚 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̧𝐞𝐢 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐚 𝐧𝐨𝐮𝐚 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐚 𝐆𝐚𝐥𝐞𝐢 𝐍𝐚𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐚 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̧𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̧𝐚̆ 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆. 𝐄𝐝𝐢𝐭̧𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧 𝐚 𝐚𝐝𝐮𝐬 𝐢̂𝐧 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐚 𝐫𝐞𝐟𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐢 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢 𝐬̧𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬-𝐚𝐮 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐝𝐞𝐯𝐨𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐚 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟐. Sătmăreanca 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚-𝐂𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐏𝐚̆𝐭𝐜𝐚𝐬̦ a primit premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina.

,,Pe 21 martie 2023, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina a fost atribuit colegei noastre Florica-Crina Pătcaș”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare.


𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧, 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ a fost și anul acesta gazda evenimentului a cărui amfitrion este încă de la prima ediție.

2 comentarii

  1. Daria Răspunde

    Pe cand o implicare in criza romanilor amarati, bolnavi si saraci?Ne-am saturat sa auzim ca doar refugiatii ucrainieni sunt in lumina reflectoarelor..Multi oameni au ajutat si ajuta oameni amarati si bolnavi..fara o diploma de excelenta si fara sa fie platiti pentru asta.

  2. bigbrother Răspunde

    Eu doar am vrut să zic că tare îmi displac astfel de ievenimente iepocale în care cei din branșă se dau cu tămâie și cu toate cele așa în cercul lor restrâns. Se emit fel de fel de diplome pentru acești …. de neînlocuit apoi peste un an-doi afli că poate nici nu mai lucră în sistem. Și cu ce îmbunătățește asta serviciile de profil? Mai deloc, vă spun eu. Dar e tocmai bine ca pretendenții să facă câte o călătorie până în Bucale că poate-poate prind ceva filon pentru propășirea lor proprie sau măcar încearcă să tragă de ceva sfori. Că poate-poate cine știe ….. pică ce trebuie să pice. În alte ramuri nici nu aud să se facă ceva similar eventual în învățământ dar acolo măcar parțial se poate cuantifica fiecare ce a făcut. Că aici nu știu cum se decide că mergând pe stradă onstați pe zi ce trece că cei pe care ar trebui să-i ajute sunt în număr din ce în ce mai mare! Și atunci????? Sau unii consideră că menirea lor pe planetă este să-și tapeteze livingul și de ce nu și dormitorul. Că poate nu mai știu să adoarmă fără să se autofelicite. Probabil pe unii îi va deranja ce am scris dar puțin îmi pasă. Nu pentru diplomă se face ce fac ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.